Skin1004 гідрогелева маска
Вона дала моїй шкірі неймовірний ефект. Але без нюансів не обійшлось…
На цю маску я натрапила дуже випадково. . Хоч в мене є багато масок, цю взяла швидше заради цікавості.
Вона якраз була по акції і обійшлася мені в 70 грн. Зазвичай, ціна коливається від 70 до 130 грн.
Але я чомусь думала, що це стандартна гідрогелева маска, яку потрібно розводити водою.
І яким було моє розчарування, коли я побачила, що це тканинна маска🙄.
Бо такого типу маски я дуже не люблю.
Ну, але нічого.
Маска має дуже багато сироватки. І в пачці багато рідини.
Запах трохи дивний, але його відчутно тільки перші хвилини.
Мені сподобалось, що маска як лягла на шкіру перший раз, так і лежить там до кінця. Ніде нічого не сповзає.
Склад там дуже корисний і максимально натуральний. Серед основних компонентів - центела азіатська, гіалуронова кислота, ромашка.
Витримала на лиці я її ~20 хв, потім зняла і сироватку, яка залишилася в в шкіру.
А тепер отой нюанс. Я не побачила жодного ефекту, тільки липку шкіру і жирну плівку, яка утворилася від маски. Лице було ніби в теплиці. Такого парникового ефекту в мене ще не було. І я подумала, що маска просто ні до чого, більше купляти не буду, бо ефекту не бачила. В мене жирна шкіра, можливо для сухої буде краще...не знаю.
Я не змогла ходити з таким лицем більше, ніж пів години. Пішла і змила.
А через деякий час я побачила, якою класною стала моя шкіра. Дуже гладенька, зволожена, вирівняна і пружна.
І тут скажу напевно: такого ефекту я не отримувала від жодної маски, не тільки тканинної, а й тої, що розводити водою.
Єдина маска, яка може з нею конкурувати- це Payot look for yanger. Але там трошки інший принцип, ну і ціна.
На ранок лице також було дуже свіжим, ніби після відпочинку, ніде не було видно ні заломів, ні нерівностей.
Мені дуже сподобався той результат, що дала маска.
І так, я буду купляти її знов, коли вона буде по акції. Бо результат видно. Тільки тепер просто буду її змивати.
Коментарі (0)