Blondie_rs

Мініатюрки з подарункового боксу

Мініатюрки з подарункового боксу

Всім привіт! Що ж, ось і добіг фінальний допис із тестуванням боксу за челлендж "12 бʼюті-страв". Було надзвичайно цікаво отримати таке різноманіття продуктів, і в більшості - нових для мене. Я була практично не знайома з брендами Rimmel, Bourjois та вперше протестувала Lancaster i Rexaline.

Сьогодні я розповім про свої враження від тестювання мініатюрок. Тут будуть розглядатись пробник парфуму Narciso Rodriguez, крему Rexaline та мініатюра сироватки Lancaster.

І почнемо ми з пробничка парфуму. Раніше я теж з цим брендом не знайомилась, але дуже багато чула. Парфум призначений для жінок, належить до групи квіткових. Pure Musc For Her був випущений в 2019. Парфумер: Sonia Constant.

Верхня нота: апельсиновий цвіт, жасмин;

Нота серця: мускус;

База: кашмеран, пачулі.

Для мене це дуже ніжна смачна композиція з легким солодкуватим відтінком. По духу дуже нагадує улюблену квіткову серію Gucci Flora. У них там цілий букет різноманітних варіацій, і ця мініатюрка найбільше нагадала жасмин за рахунок цієї легкої солодинки, яку дає мускус. Тут мене не дратують стебельця квітів, жасмин не такий відчутний, а от конвалію я все ж зустріла. Вона мені завжди віддає терпкістю та свіжоскошеною травою. Щоправда, це звучання триває недовго і переходить у більш спокійну фазу мускусу та кашмерану. Аромат залежно від погоди та теплоти шкіри може відкриватись інакше. Якщо я нагріваю запʼястя - аромат стає більш теплим відповідно. Якщо ж зони нанесення аромату прохолодні - в звучанні будуть домінувати квіткові свіжі ноти.

Мені дуже сподобалось наносити його за вушко і на внутрішню ділянку волосся, що контактує з шиєю. Під кінець там відкривається дуже теплий шлейф, який мене здивував та потішив. Такий затишний та спокійний. Щодо стійкості - то аромат легкий, але відчутні базові нотки впродовж 5-6 годин, що доволі непогано.

Ліпосомальна сироватка для обличчя у мініатюрі (10мл) бренду Lancaster. Виготовлена у Монако, що дуже зацікавило. Ні разу не зустрічала та тим паче не користувалась таким доглядом. Мініатюрка повністю повторює вигляд повнорозміру. На 3 фото можна побачити ложечку-аплікатор. Виглядає ну дуже прикольно, ще такого не бачила.

Традиційно пройдемось по складу та активним компонентам. Як і крем в наступному абзаці - сироватка дуже насичена різноманітними активами. Якщо говорити загально - тут є антиоксиданти, пробіотики, омега-жирні кислоти та комплекс антивікових та заспокійливих складників.

Зволоження та помʼякшення надають: гліцерин, гамамеліс, сквалан, екстракт планктону, гідролізоване соєве борошно.

Антиоксиданти та антивікові компоненти: лінолева кислота, центелла азіатська, Arabidopsis thaliana, вітамін Е.

Відновлення захисного барʼєру: лізат ферменту біфіда, ферменти лактобактерій.

Загалом, виробник нам обіцяє потужну машину, яка вміє абсолютно все. Особисто я не люблю перенасичені засоби 10х дії, бо зазвичай моя шкіра не сприймає все підряд.

Аромат свіженький, ледь травʼянисто-квітковий. По текстурі сироватка гелеподібна, з легкістю поглинається в нуль та не залишає липкості. За тиждень користування я зауважила більш насичену вологою шкіру. Мені дуже подобаються пробіотики в складі косметики, від обвітрення, від сухості, від ушкоджень захисного барʼєру вони найкращі в своєму ділі. Сквалан та токоферол (вітамін Е) я теж дуже люблю, але сироватка легка та працює на глибших шарах шкіри, зсередини (тому і ліпосомальна, бо вони доставляють компоненти більш глибоко). Тож оцінити поверхнево її неможливо. Загалом враження дуже позитивні, мені подобається її легка текстура та швидке поглинання. Обовʼязково дам ще спробувати мамі, думаю, їй вона буде більш помічною! Бо мені про анти-ейдж ефект ще нема що розповісти, як і про пігментацію 🤭

І ще один цікавий засіб - захисний гель-крем, який також має цілий букет компонентів. Мені аж було страшно це діло починати, але ж так цікаво - що воно таке. Виготовлений в Іспанії. По текстурі він справді гелеподібний та рідкий. Давайте розглянемо склад. Через наліпку я не змогла сповна його глянути, тому користуюсь інформацією, поданою на сайті Мейкап. Разом зі зволоженням (гліцерин, токоферил ацетат, гіалуронат натрію, гіалуронова кислота) тут можна знайти сульфат цинку, морську сіль (? мене це здивувало, теж ніколи не зустрічала), лимонну АНА-кислоту та ретиніл пальмітат (похідна вітаміну А). Тобто, ви зрозуміли? Тут поєднали все дуже дивне, чи може я ще не знайома з такими химерними поєднаннями...

Аромат у гель-крему прохолдний, ментолово-травʼяний, проте віддушка практично одразу зникає після розподілу. Текстура приємна, в міру швидко поглинається. Не створює плівку, не липне. Фініш в нього сатиного-матовий, а на дотик шкіра стає велюровою! Дуже приємний, але тут починається найбільш цікаве - шкіру наче починає пощипувати, і приходить відчуття прохолоди. Зараз на зиму мені від нього не достатньо зволоження, адже я володарка сухої шкіри. Якщо мої щоки не отримають достатньо живлення - після обвітрення може початись лущення. Тому, я нанесла даний гель-крем у два шари, і то не скажу, що мене це задовільнило.

Я вважаю, що він чудово себе покаже влітку, адже ось ця прохолода дасть свіжинку. Він не щільний, з легкою текстурою - на спеку те, що потрібно. Єдина проблема в похідній ретинолу. Це все ж вечірній варіант, а зранку обовʼязково слід буде наносити сонцезахист.

Також він може стати гарним варіантом для володарок жирної шкіри, лиш слід також перед покупкою затестити пробник, адже тут дуже багато цікавих компонентів, що можуть дати реакцію на чутливій чи схильній до проблем шкірі.

Особисто я негативної сторони не виявила, навпаки дуже цікаво, як покаже себе влітку. Може збережу залишок пробнику до червня і заціню цей прохолодний фініш.

Всім гарного тижня та до зустрічі в наступних дописах!❣️

06 січня, 2025
Blondie_rs
06 січня, 2025