Neqi спрей-стайлінг для кучерявого волосся
Diamond glass
Коли цей бренд зʼявився на нашому ринку, то спочатку я взагалі не звертала на нього уваги. Але потім побачила безліч гарних відгуків і коли треба був новий засіб, то вирішила спробувати.
Перше, що сподобалось-це вигляд спрею, стильне гарне пакування, зручний дозатор пшикалка.
Ціна: 450-550 гривень.
Мені пощастило ухватити дві баночки від Neqi, друга була -40%, тому взяла маску хоча вона мені не дуже потрібна була, але на неї буде відгук.
Спрей має легеньку віддушку, я її майже не відчуваю, аромат не навʼязливий. Сама текстура водички, не липка і не жирна.
Спочатку я укладала волосся і використала краплю звичного лівіну, після чого цей спрей і зверху мус, але тоді укладка не задалась, мабуть забагато продуктів. Потім я прочитала, що по інструкціЇ необхідно використати спрей, а потім одразу перейти до сушки волосся.
У складі тут на першому місці гліцерин, чому одразу ставлю жирний лайк, потім ідуть пег і силікон. Інколи я роблю укладку з засобами у яких є силікони.
Тому я вирішила зробити по інструкції і нанести цей засіб в соло. На укладку якщо чесно не полагала багато надій, бо моєму волоссю замало соло продуктів. Але була неочікувано вражена.
Я нанесла багатенько спрею, пожамкала волосся і висушила. Кучері вийшли не гладенькі, але обʼємні і структуровані, якраз така укладка, як я люблю. Волосся стало дуже мʼяке, розплутане і шовковисте, каст був легкий, але саме волосся, хоч воно трохи і пухке, але воно не зализане, тому укладкою і засобом я задоволена.
Коментарі (0)