Vaskovska_daria

Ідеальний догляд для шкіри рук

Лосьйон для рук із захисними та зволожувальними властивостями "Кіноа" від Bathique став для мене справжнім відкриттям у догляді за шкірою рук. Його легка текстура швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості, що особливо важливо для щоденного використання.

Основним інгредієнтом лосьйону є екстракт кіноа, відомий своїм багатим вмістом білків, амінокислот, вітамінів А та групи B, а також мінералів, таких як фосфор, селен, кальцій, залізо та цинк. Завдяки цьому засіб забезпечує оптимальне зволоження та живлення шкіри, сприяючи її відновленню та захисту.

Я пишу цей відгук уже на другу баночку лосьйону, оскільки після кількох днів використання першої моя шкіра рук стала значно м'якшою та еластичнішою. Засіб також допоміг зменшити сухість і подразнення, які часто виникають через часте миття рук та використання антисептиків. Приємний, ненав'язливий аромат додає відчуття свіжості та комфорту, що робить процес догляду ще приємнішим.

Окремо варто відзначити зручну упаковку з помпою, яка полегшує дозування та робить використання засобу гігієнічним. Об'єм 300 мл є досить економічним і вистачає на тривалий час.

Загалом, я дуже задоволена лосьйоном для рук Bathique з екстрактом кіноа і рекомендую його всім, хто шукає ефективний засіб для зволоження та захисту шкіри рук.

06 січня, 2025
Vaskovska_daria
2
Підписники
0
06 січня, 2025