Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer
Обличчя як дорогоцінний камінь із благородним сяйвом
Я володарка комбінованої шкіри, і в літню пору страждаю зайвим жирним блиском. Тому сяючі засоби я майже не використовую. А ось взимку дуже люблю сяючі основи, вологі тональні засоби та хайлайтери. Завдяки makeup club мені випала можливість познайомитися з новим праймером для обличчя від бренду Rimmel.
Декоративний засіб вирівнює відтінок шкіри та готує її до контакту з іншою косметикою. Його можна використовувати різними способами - окремо як основу під макіяж, змішувати з тональним кремом або наносити під або поверх нього для додаткового блиску. Я використовую як самостійну основу або хайлайтер, тональний засіб наношу поверх рідко.
Хочу звернути увагу на пакування праймера - воно як окремий вид мистецтва виглядає неймовірно красиво.
Флакон виготовлений із прозорого скла, а ковпачок – із щільного пластику. Є фетровий аплікатор для зручного нанесення. Праймер має водянисту консистенцію, вона легко розподіляється. Запаху не має. Перед використанням обов'язково потрібно збовтати засіб. Розхід праймера мінімальний, вистачить на довго.
В мене відтінок 002 (fair light). Спочатку я дуже переживала за колір, але дарма. Хоч і відтінок трішки темніший, ніж ті, що я зазвичай використовую, але він адаптується під шкіру, зливається з нею і візуально робить її кращою. Не залишає липких слідів та плям. Наносити засіб суцільне задоволення. Завдяки найлегшій, не жирній консистенції він ідеально лягає на шкіру. Недоліки звісно він не перекриє, але візуально обличчя виглядає краще.
Шкіра після нього стає дуже приємною і бархатистою, якщо зверху нанести тон, то він набагато красивіший і легше лягає на шкіру. Але тональну основу використовую зараз рідко, тому поверх праймера використовую матуючу пудру. Завдяки світловідбивних пігментів шкіра набуває ідеально освітленого і гладкого вигляду. Шкіра дихає та почувається комфортно. Я задоволена результатом.
Коментарі (0)