Tanserb

Rimmel Lasting Radiance spf 25 №100 Ivory

Про цей тональний я дізналася від одного блогера. У ньому містяться дрібні сяючі частинки, які спалахують іскорками на сонці. Мені стало так цікаво! І я вирішила купити цей тональний. Справа була навесні, якраз коли шкіра була сизою після зими і так хотілося її освіжити!

До речі, з цим питанням цей тональний справився добре. Але, давайте по порядку

Флакон скляний з добре і плавно працюючим дозатором. Виробник обіцяє SPF 25, сподіваюся, що так воно й є. Об'єм стандартний 30 мл

За текстурою цей тональний має середню консистенцію. Добре розподіляється по шкірі. Покриття дає середнє, як і обіцяє виробник. Непогано вирівнює тон шкіри. Мені подобається, як він лежить на шкірі. Чи не відчуття маски, все комфортно. Щоправда, на екрані телефона відбивається, але з моєю комбі шкірою так відбувається з усіма тональними

Відтінок №100 Ivory. Відтінковий ряд Rimmel, як на мене, трохи дивний. Для моєї незагорілої весняно-зимової шкіри підходять відтінки Light Beige, або типу того. Але у випадку з Rimmel, підійшов Ivory, який має жовтуватий підтон і є не таким світлим, як відтінки з такою самою назвою інших марок. До речі, цей тональний непогано підлаштовується під тон шкіри

Сяйво. Такі так, в тональному Rimmel Lasting Radiance є дрібні, але помітні оку, сяючі частинки. У тіні цей тональний виглядає цілком стандартно. А ось на сонці сяючі частинки починають відбивати світло і шкіра сяє! Дуже цікавий, незвичайний ефект. Ніколи не стикалася ні з чимось подібним. Це не сяючий фініш, ні, це саме сяють окремі дрібні частинки, але виглядає це не пішло, не So much, а саме цікаво, освіжає відмінно.

Щоправда, для комбінованої шкіри такий ефект підходить лише тоді, коли немає спеки. У спеку комбі шкіра і так блищить, додатковий блиск їй точно не потрібний. Я люблю його навесні, коли шкіра сиза, і цей тональний чудово її освіжає.

Підсумок: Тональний крем Rimmel Lasting Radiance однозначно незвичайний і цікавий за рахунок найдрібніших сяючих частинок, які сяють на сонці, як іскорки. Люблю його дуже навесні, для освіження та сяйва шкіри. А в спеку, на жаль, він надає зайвого блиску моїй комбіринованій шкірі.

07 січня, 2025
Tanserb
07 січня, 2025