Аніта

Перше замовлення в цьому році

Перше замовлення в цьому році

Що замовила:

1. Гель для душу Tesori d`Oriente Fiore Del Dragone - особиста квітка дракона для сяйва краси та безмежної привабливості.
Це солодке поєднання ароматів абрикосу, мигдалю та ванілі. Його аромат мені нагадує легендарний Dior Hypnotic Poison.

2. Поживний крем для догляду за шкірою повік із золотом від бренду Enough.
Це корейський бренд який я обожнюю. Частенько беру тканинні масочки і вже не вперше замовляю цей крем для повік. Мені подобається зволожуючий ефект який він надає.

3. Крем для рук зволожуючий з маслом авокадо та маслом ши від Tink
Крем для рук - це моя постійна щоденна потреба, тож купляю дуже часто. Цього разу вирішила обрати щось нове, плюс мені подобається такий формат, дуже зручно носити з собою в сумочці.

4. Маска альгінатна "Ананас і вітамін С" від Tink
Бачила багато гарних відгуків у клубі, до цього користувалася масочками Joko blend. Взагалі мені подобається таких формат, масочки які не потрібно дозувати. Буду знайомитися тепер з цим брендом.

5. Дезодорант-антиперспірант кульковий «Енергія свіжості»
Це улюблений дезодорант моєї матусі. Він для чутливої шкіри, майже без запаху. Зі своїми функціями він справляється добре

6. Антиперспірант "Краса перлин. Преміальні парфуми"
Мій улюблений дезодорант - Краса перлин. Ним я користуюся постійно, а цей дезодорант напевно якийсь оновлений варіант. Тож буду тестувати і порівнювати зі своїм.

7. Тіні для повік Kodi Professional Colour Smokey
Ці тіні для втілення божевільних ідей і яскравого образу. В мене вся палітра нюдова і з кольорами я експериментую рідко. Але чомусь захотілося додати трішки різноманіття в повсякденний макіяж.

У подарунок до річниці на makeup отримала рожеву косметичку.

Ось таке невеличке замовлення ♥️ роблю смачну каву і біжу в улюблену ванну кімнату тестувати солодкі новинки.

08 січня, 2025
Аніта
08 січня, 2025