Alina_Demchenko

На планеті релаксу : Tink Be Brave Like Ukraine

Тема СПА процедур дуже вчасно була почата в Makeup Club, бо в мене як раз було бажання протестувати свою вируючу кульку від Tink, яка чекала свого зіркового часу. І я дуже рада, що в мене в запасі є ще одна з цим ароматом, бо вона - змінила мою думку про подібний продукт взагалі. Раніше я купляла різних брендів, але як правило воно і близько не стояло з піною, пудрою чи сіллю. Воно не давало а ні піни, а аромат був надто слабким. Чого не скажеш про Tink.

По-перше сам процес трошки відрізнівся - ВОНА СПРАВДІ ВИРУЄ. Це якийсь магічний процес, нагадуючи бульбашки ігристого. При тому всьому, виділяється солодкий і насичений аромат. Саме в цій , Be Brave Like Ukraine, він мені нагадав топінг для кави з ароматом дині. Порівняти було не складно - як раз стояв на столі. Вся кімната наповнилась ароматом, який не бив в ніс і з тим що я не фанат саме дині, але він мені сподобався. Він ніжний, солодкий, з присмаком ванілі. Комусь доречі він здався квітково-цитрусовим, але тут я і сама вагалась, поки не відкрила пляшечку з сиропом.

По-друге, я помітила ще й різницю у відчутті. Вода наче стала якоюсь неймовірно м'якою, більш щільною і приємно ковзала поміж пальців. Вода з додаванням "бомбочки" не сушить шкіру. Після використання ванни навіть не хочеться маститися чим то, бо шкіра і так ніжна. Це мене здивувало, але не так сильно , бо після використання пудри для ванни від цього ж бренда - я могла очікувати такого результату.

Аромат в ванній зберігається довго, а сама бомбочка дуже міцна, не розбилась, коли я її випадково виронила з рук. Сам процес вирування - мені сподобався, як і цей продукт. Як добре що у моєї Ksyposhka немає ванної і до мене перекочували її бомбочки .

07 січня, 2025
Alina_Demchenko
07 січня, 2025