AsyaFox

Mermade Night In Paris Парфумована вода

Відгук на парфумовану воду Mermade Night In Paris: вишенька в саду романтики

Mermade Night In Paris — це аромат, що дарує легкість, солодку ностальгію й атмосферу вечірнього Парижа. Кожна нота переносить у казковий світ, наповнений романтикою та затишком. Проте, як і у будь-якого аромату, тут є свої сильні й слабкі сторони.

Ольфакторна композиція

1. Початок:
    Перше враження — це стигла темна вишня з солодким лікером і гірчинкою мигдалю. Ця гармонія створює багатий, теплий старт, який одразу захоплює увагу.
  2. Серце:
    У центрі композиції мали б бути жасмин, слива й турецька троянда, але, на жаль, особисто я їх не відчула. Вся увага залишається на вишні, яка звучить яскраво й домінує.
  3. Фінал:
    Ваніль, гвоздика й кориця створюють теплий, затишний шлейф, але цей аромат на шкірі швидко вивітрюється. На одязі він залишається довше — ледь вловимий солодкий слід можна відчути навіть через кілька днів.

Стійкість та шлейф
На жаль, стійкість залишає бажати кращого. На шкірі аромат тримається приблизно годину, після чого стає майже невідчутним. Шлейфу практично немає, і оточуючі, швидше за все, його навіть не помітять. Але для парфумованої води сегмента міддл-маркет це очікувано.

Мій досвід та враження
Цей аромат став ще одним пунктом до моїх улюблених завдяки вишеньці. Він солодкий, романтичний і дуже приємний, хоча й не зовсім багатогранний. Якщо ви любите фруктово-квіткові композиції з акцентом на вишню, вам варто його спробувати. Але якщо ви шукаєте стійкі й шлейфові аромати, це, ймовірно, не ваш вибір.

Дизайн та розхід
Упаковка, як завжди, дуже симпатична. Флакон зручний у використанні, а розпилювач працює рівномірно. Проте розхід засобу доволі великий, і навряд чи його вистачить надовго, особливо якщо користуватися щодня.

Мій вердикт
Mermade Night In Paris — це романтична й приємна парфумована вода, що більше підходить для любителів легких ароматів, які не потребують високої стійкості. Вона подарує кілька годин задоволення від вишуканого звучання вишні, але на майбутнє я шукатиму більш стійкі аромати з цією нотою.

08 січня, 2025
AsyaFox
08 січня, 2025