killovera

Історія щасливої дитини або як я безпечно стала рожевою на два з половиною тижні

Історія щасливої дитини або як я безпечно стала рожевою на два з половиною тижні

Все почалося одного нудного ранку, коли в мене з’явилося невгамовне бажання змін. Щось у звичній рутині стало надто передбачуваним, і душа вимагала експериментів.

Переглянула в пам’яті всі свої минулі трансформації: блонд, брюнет, мелірування… Але нічого не зачепило.

Хотілося чогось нового, яскравого, проте не надто радикального. На масштабні зміни ані грошей, ані сміливості не вистачало, тому вирішила ризикнути найбезпечнішим способом — фарбуванням волосся маскою!

Я знала, що шанси на успіх доволі примарні. Натуральне волосся, особливо таке, як у мене — м'яке, "скляне" і абсолютно здорове — майже не здатне вбирати барвник через закриті лусочки. Але хто сказав, що я легко здаюсь?

До того ж вирішила вдарити по двох зайцях: обрізала чималу довжину волосся. Так, я божевільна, але зміни повинні бути комплексними!

І тут почалися пригоди:

• У процесі фарбування я, звісно, забула про рукавиці. Результат? Яскраво-рожеві руки! Добре, що манікюр був зроблений із якісних матеріалів і залишився неушкодженим.
  • Однієї пачки маски вистачило ледь-ледь. І це на мою коротку довжину! Якщо волосся густе чи довше — раджу запастися додатковою упаковкою.
  • Для насиченого кольору маску потрібно тримати від 30 до 45 хвилин. Терпіння — ваш найкращий союзник.

І яке ж диво сталося! Маска взялася! Моя русяво-рожева шевелюра почала отримувати компліменти з усіх боків. Як кажуть, новий колір волосся справді освіжає!

Результат тримався кілька тижнів, і я отримувала насолоду від свого нового вигляду. Плюс, волосся стало неймовірно гладеньким і зберігало приємний аромат ще кілька миттів після того, як колір почав вимиватися. Одяг та білизну фарбування не зачепило, що теж великий плюс.

Мій вердикт: 10 000 із 10!

Але якщо у вас висвітлене волосся — будьте обережні. Маска може подарувати вам не рожевий, а бордовий відтінок, і це вже на любителя. :D

Творіть, експериментуйте, і нехай ваші зміни будуть такими ж яскравими, як мої!

08 січня, 2025
killovera
08 січня, 2025