Огляд моїх засобів від Sane
враження та чи повторю
давно вже зрів у мене цей допис, вже навіть 3 засоби з цих 5 у викидушках, а я ще з тим затягую 😁
Не буду розписувати на кожен засіб допис, бо (одразу спойлер) не вразили вони мене, просто нормальні бюджетні доглядові засоби з малою (для мене) кількістю активів.
Маски:
⚪Sane Anti-aging Face Mask
⚪Sane Cleansing And Whitening Mask
⚪Sane Kaolin 5% + AHA + BHA 3% Deeply Cleansing Face Mask
Пілінги:
⚪Sane Aloe Vera Peeling Solution
⚪Sane Brightening Peeling Solution
Маска для обличчя з муцином равлика
Особливості Sane Anti-aging Face Mask:
- муцин равлика усуває подразнення і запалення, скорочує зморшки, регенерує і живить киснем;
- азулен бореться з акне і зменшує чутливість епідермісу після косметологічних процедур;
- вітамін В5 загоює, відновлює, усуває стягнутість і сухість;
- покращує пружність і еластичність.
Головним діючим компонентом продукту став муцин равлика, який є потужним анти-ейдж «агентом», глибоко зволожувальним, живильним і відновлювальним структури шкірного покриву. Засіб допоможе позбутися від ослаблення тургору, запалень і неглибоких зморшок. Крім того, він покращує прилив кисню, що дає змогу епідермісу «дихати».
Баночка величенька - 100 мл.
Мої враження: Легка ніжно-блакитна маска, шкіру не фарбує, легко змивається і наноситься. Приємний аромат, відчуття зволоження шкіри після застосування маски. Більше нічого не помітила. Для тих, хто любить робити маски - робочий продукт, який можна використовувтаи часто.
Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінам и РР, В1, Е, А, В7
Особливості Sane Cleansing And Whitening Mask:
- підходить для для жирного, нормального та комбінованого типів шкіри;
- наділена делікатно очисною формулою;
- містить оксид цинку, який нормалізує роботу сальних залоз, забезпечує профілактику комедонів і гіперкератозу, підсушує висипи і абсорбує шкідливі токсини;
- вітамін РР стимулює клітинне оновлення, освітлює пігментні плями, прибирає сліди від прищиків і зменшує видимість пор;
- забезпечує антиоксидантний захист завдяки вітаміну А;
- покращує текстуру шкіри, надає їй пружність, гладкість і рівний тон.
Тут вже 75 мл.
Мої враження:
Справді непогана підсушуюча маска. Колір обличчя стає рівномірним вже після першого використання, завжди підсушує висипання, вони дуже швидко проходять. В цілому, після маски отримую сяючу здорову шкіру, навіть якщо використовую не регулярно. Шкіра після неї така гладенька і м'яка на дотик, і дійсно матова. Маска не висихає повністю і не стягує в цей час шкіру (якщо не тримати її пів години).
Маска для обличчя із саліциловою кислотою для проблемної шкіри
Особливості Kaolin 5% + AHA + BHA 3% Deeply Cleansing Face Mask від бренда Sane:
- створена для ефективного лікування проблемної шкіри і боротьби з висипаннями;
- в основі засобу міститься каолін, який заспокоює, відновлює та матує;
- очищає пори і підсушує запалення;
- комплекс з молочної, гліколевої і саліцилової кислот орієнтований на боротьбу з висипаннями і профілактику нових;
- кислоти проникають глибоко в шари шкіри, ефективно розчиняючи комедони і закупорені пори;
- через вміст у масці кислот, рекомендується використовувати засіб у комплексі із сонцезахисними засобами.
Тут маємо 40 мл.
Мої враження:
Класна маска, знімає запалення і почервоніння від прищів. Шкіра на обличчі після використання виглядає доглянутою. Але потрібно враховувати, що у мене немає проблеми з камедонами, і цю маску я використовувала лише тому, що мені її подарували
Пілінг для об личчя з екстрактом алое + AHA + BHA 10%
Особливості Sane Aloe Vera Peeling Solution:
- підходить для всіх типів шкіри;
- забезпечує м'яку ексфоліацію без абразивного ефекту;
- економічна витрата;
- після застосування кислотного пілінгу слід наносити сонцезахисний засіб;
- прискорює процес загоєння ушкоджень;
- алое заспокоює шкіру після впливу кислот.
Хоч пляшечка і виглядає мініатюрно, але тут стандартних для таких засобів 30 мл.
Мої враження: Має гелеву консистенцію, без аромату. Розподіляється на шкірі легко.
Я наношу на суху шкіру, тримаю 10 і навіть 15хв. Виробник рекомендує тричі в тиждень проводити таку процедуру- для кислот це занадто часто, проте концентрація кислот тут дозволяє спокійно таку частоту.
Як для домашньої косметики для тих, хто ще не знайомий з кислотами або на самий початок сезону кислот - підійде. Проте це дуже м'який пілінг.
Пілінг для обличчя з гліколевою й молочною кислотою 5%
Особливості Sane Brightening Peeling Solution:
- відлущує ороговілі клітини;
- молочна кислота сприяє процесу народження нових клітин;
- насичує шкіру вологою, підвищує її пружність і еластичність;
- ефективно бореться з появою комедонів, звужує пори і покращує колір обличчя;
- гідролізат протеїнів каштана має протизапальну, зміцнюючу і тонізуючу дію;
- захищає шкіру від згубного УФ-випромінювання;
- бореться з пігментними плямами;
- мінімізує видимість вікових змін;
- захищає від негативного впливу вільних радикалів.
Мої враження: як і попередній - не агресивний та для початківців або власників дуже ніжної шкіри. Дію бачу, але дуже мінімальну.
Підсумовуючи по засобах бренду, які пробувала: хотілось би трішки більший відсоток активів у складі - так, це вплине на ціну, але і на шкіру також.
Коментарі (0)