Обовʼязковий засіб для сухої або чутливої шкіри від Needly!
Дуже багато читаю відгуків про корейський бренд Needly. Лаконічний дизайн, широка лінійка вибору продуктів і захопливі відгуки зробили свою справу - я наважалась придбати кілька продуктів цього бренду. У цьому пості детальніше про відомий крем з центелою.
Пакування: Баночка 48 мл, всередині є захисна мембрана, як на мене, то дуже зручно, що крем не буде розмазуватися по усій кришечці при транспортуванні, наприклад. Баночка легка, зручно тримати в руці.
Аромат, консистенція, відчуття.
Аромат: нагадує польові трави, спочатку запах інтенсивний, потім не відчувається.
Консистенція: на перший погляд нагадує кремово-гелеву легку текстуру, та при нанесенні на шкіру відчувається кремова щільна текстура.
Відчуття: особисто для моєї шкіри на обличчі відчувається як заспокійливий шар, який вкриває моє обличчя, у місцях почервонінь є відчуття холодку, який заспокоює.
Загальні враження від використання.
Користуюсь кремом близько місяця. Для моєї чутливої шкіри з почервоніннями і сухістю в області лобу, щік це спасіння. Використовую крем на ніч, на ранок шкіра пружна, сяє, насичена зволоженням. Крем можна нашаровувати. Вмиваючись, відчуваю мʼякість шкіри.
АЛЕ
Через тривалий час використання почала помічати підшкірні прищики на лобі. Вирішила використовувати крем не щодня, а через день. Стан шкіри в області лоба покращився, прищики зникли. Всіх етапів ранкового і вечірнього догляду за шкірою обличчя дотримуюсь. На зиму для мене крем ідельний, на літо я думаю буде занадто насичувати шкіру, буду використовувати кілька днів на тиждень максимум.
Коментарі (0)