Kate

Не жіночий пост або невелика підбірка професійних засобів для догляду за бородою

Не жіночий пост або невелика підбірка професійних засобів для догляду за бородою

Шампунь для бороди Proraso Cypress & Vetyver Beard Wash.

Шампунь для бороди та вус, який очищає, зволожує і пом‘якшує. Без парабенів та силіконів. Завдяки м’якій формулі підходить для щоденного застосування. Нейтралізує неприємні запахи такі як тютюн тощо.

Саме цікаве, що цей шампунь чудово підходить для висвітленого, сухого волосся). Коли у мене був скритий колір блонд ,на якомусь етапі я просто не могла його розчісувати. Що я тільки не робила. Нічого не допомагало, волосся настільки плуталось - це страшне. І тут я беру цей шампунь. Боже дівчатка - це знахідка. Волосся хоч і пахло якимось мужчинчиком, але яке воно було м‘якеньке та слухняне. Аромат спочатку різкий, потім вивітрюється і стає приємний древесний. Кипарис та ветівер.

Відчуття свіжості та доглянутості гарантоване.

Піниться на бороді нормально, на моєму волоссі не дуже)) Має середню консистенцію.

Рекомендасьйон вашій чоловічій половині і Вам) Для бороди вистачає цього флакону НЕ при щоденному використанні на пів року +. Перший флакон я замовляла у травні ,а другий пішов в хід у грудні.

Бальзам для бороди Proraso Cypress & Vetyver Beard Balm

Також направлений на пом‘якшення та догляд, ріст волосся. Можна використовувати повсякденно. Приємно пахне ,як і шампунь цієї серії. Бороду пом‘якшує, а от усі останні пункти мимо. Не формує та не вкладає, як вказує виробник (з цим краще справляється гель або віск).

Можна наносити на області після гоління. Мій наносив на суху бороду. Каже, що олійка ,що цей бальзам. Краще олію замість бальзаму цього.

Не маснить + Дизайн +

Але вдруге не придбає.

Мило для гоління для чутливої шкіри Proraso White Line Shaving Soap

Підходить для чутливої шкіри. Не викликає подразнень. Має чудовий свіжий аромат щось накшталт лайму/лимону з кислинкою. Гарно піниться, ніжна текстура.

Висновки. Фірма Proraso має гарну якість. Непоганий склад. Засоби з цієї професійної лінійки для чоловіків реально круті. Великий вибір ароматів. Тут кожен щось зможе підібрати на свій смак. Подарункові бокси виглядають дуже пристойно.

Вартує кожної гривні. Вистачає на довго.

08 січня, 2025
Kate
08 січня, 2025