Pilirina 💛💙

Туш Astra Make-up: варто чи ні?

Туш Astra Make-up: варто чи ні?
Туш Astra Make-up: варто чи ні?
Туш Astra Make-up: варто чи ні?

Astra Make-up відносно новий бренд у косметичній індустріі. У нас майже не розкручений, але світові блогери давно протестували іх продукти, порівняли з маркою KIKO і виклали позитивні відгуки.

Мені ж здається, що бренд Astra Make-up візуально я ніби зустрічала років 10 тому, але з іншим логотипом. Ой, щось чує моє серце, що це щось нове старе забуте! Пахне ребрендингом. Ну нехай, головне, що це бренд з італійською душею.

Поговоримо про туш для об'єму та подовження вій Astra Make-up Curling Volume, яку випадково закинула до корзини своіх покупок у ЄС, бо ціна була солодесенька - аж 2 єврика. А я все знаходжуся у пошуках якоісь казковоі "червоноі квіточки" за три копієчки. Ну, ви зрозуміли - все як у всіх.

Моі враження:

• туш відмінно підкручує вії , тримає завиток весь день

• об'єм не ляльковий, але для денного макіяжу природній і "дорого" виглядає

• подовжує вії

• консистенція кремова і приємна

• зручна щіточка

• змивається звичайно, із цим складнощів немає

Але є ОДИН ВЕЛИЧЕЗНИЙ МІНУС - вона розмазується, коли надворі волога погода, дощ чи снігові опади.

Підбиваючи підсумки можу сказати, туш сама по собі мені дуже подобається, але ОЦЕЙ МІНУС перекреслює все. Коли надворі було тепло - нарадуватися нею не могла, а коли випав сніг - фсьо, йде у мій косметичний бан. Признаюсь, коли надворі тепла погода, я ще іі юзала на свій страх і ризик, бо дуже вже мені подобається ефект на віях, але вона може підвести у будь-який момент.

Планую залишаю іі до весни, як не засохне чи підсохне. Все сподіваюся, що буде не так мазюкатися.

Питання до італійців - невже у них ніколи не буває вологоі погоди?