Дашуля❤️

коричнева туш Maybelline New York Sky High

коричнева туш Maybelline New York Sky High

Дуже хотіла спробувати саме коричневу туш..🤎 І коли постало питання, що ж я хочу на новий рік я відразу сказала хочу цю туш☺️. Насправді в моєму місті було складно її знайти ..

коричнева туш Maybelline New York Sky High

Туш виявилась класною, що і завжди я спостерігала в Maybelline❤️ Ця туш не водостійка, але я за такими і не женуся. Не сиплеться взагалі, як було в мене з іншими брендами. Немає ніяких комочків чи кшталт цього, дуже гарно та рівномірно профарбовує вії💘 Вона працює як на подовження так і на об'єм, що дуже класно♡ Створює ніби натуральний ефект. Щіточка дуже зручна і насправді крута, продукту набирається саме стільки скільки необхідно💕 З іншими марками було таке, що в мене дуже сльозились очі навіть після того як змивала туш, з цією в мене такого немає☺️ Змивається легко і цим вона мені подобається♡

Коли дивишся на колір туші на самій щіточці, справді видно, що вона коричневого кольору🤎. При нанесенні на вії, я не бачила різниці, здавалось ніби я чорною і нафарбувала - аж поки не порівняла її з чорною Eveline Cosmetics Extension Volume.

Відтінок справді дуже гарний і дуже мені підходить☺️

і гадаю це тепер буде моя постійна улюблениця💕