ДАРÍЯ КÓВАЧ

Знаменитість від L’oreal. Та сама Panorama

Згадуються роки,коли sky high вже зʼявилась за кордоном,а ми все ніяк не могли спробувати той самий мега ефект. Та цього разу,це щось зовсім інше. Адже вигляд туші,просто неймовірний. Та чи такий же ефект?

Як на мене, дуже гарна назва. Запамʼятовується і звучить преміально. Власне як і вигляд,не скажеш,що це масмаркет,адже в неї можна дивитись і малювати вії. Чітко вибиті літери,а ця емблема R тільки чого варта.

Об'єм: 9.9ml

Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Італія

Туш представлена в двох кольорах,чорному і коричневому

Впевнена,що це саме через тренд на натуральність і “clear makeup”. Адже коричневий зараз в тренді

Я все ж прихильниця чорних тушей,тому обрала чорний колір

Туш приїхала без додаткового захисту,наліпок,тож можу лиш сподіватись на те,що її ніхто до мене не відкривав.

Єдиною наліпкою була інформація про туш,але вона не для захисту. Це мене трохи засмучує (власне я помітила слід ніби від скотчу, якого вже не було…)

Я вже казала,що пакування справді преміальне,вона важкувата і вигляд дорогий. Але звичайно такі дзеркальні пакування зазвичай мають багато відбитків(

Щіточка силіконова і важко гнеться,не така рухома як в sky high. Чому я їх постійно порівнюю? Бо це роблять всі,адже її випустили вже з заявкою,що вона краща за сестру від Maybelline.

Також щіточка у вигляді конусу,але товстіша,має різні «шипи»,тож працює і над обʼємом і над довжиною одночасно

Обмежувач гарний,на щіточку набирається достатньо продукту,вона не суха і не надто рідка,в принципі їй не треба час на ідеальну консистенцію.

Промальовувати нею вії одне задоволення,мені подобається,що щіточка не дуже рухома,така форма гарно захоплює одразу всі вії і профарбовує рівномірно

Ліве око я промалювала двічі,а праве лиш в 1 шар. І скажу вам,що 1 шару мені достатньо і подобається більше саме так. В наступних відео GRWM,точно побачите як легко вона промальовує всі війки одразу.

Вії і справді стали обʼємнішими і довшими

Туш тримається весь день, понад 8 годин,не відбивається і не осипається

При цьому не подразнює очі,бо зі sky high є такий нюанс у мене. Також вона легко змивається,не треба терти очі годинами,можна змити навіть теплою водою,але все ж я надаю перевагу міцелярній воді.

Я її полюбила, вона зі мною надовго, бо такого комфорту я давно не відчувала. Вона просто не відчутна на очах,можна не перейматись,що щось потече чи буде відбиватись. Але перевірю її ще влітку.

Для мене вона точно краща за sky high і я можу її радити вам

Що скажете? Придбали б собі?

Огляд на нашумілий plumper від Maybelline вже тут:

https://club.makeup.com.ua/post/28319/

А моя розпаковка Needly,The saem тут:https://club.makeup.com.ua/post/28395/

Обіймаю💌