Ми очманіли від результату!
Відгук на антицелюлітний набір зі зігріваючим ефектом від Joko Blend 🩷
Восени я подарувала сестрі антицелюлітний набір для гарячого обгортання від українського бренду Joko Blend. Це був ідеальний вибір для домашніх спа-ритуалів, адже набір продуманий до дрібниць:
✨ Бинти для обгортання
✨ Скраб для тіла
✨ Інтенсивний крем
✨ Штани для обгортання
Розповідаю далі про враження моєї сестри після закінчення курсу 😍
Скраб 🩷
Скраб, представлений у пластиковій банці з зручною гвинтовою кришкою, має об’єм 300 грамів. Його ніжно-рожевий колір та дрібні скрабуючі частинки чудово поєднуються для делікатного, але ефективного догляду.
Скраб не лише м’яко ексфолює шкіру, усуваючи ороговілі клітини, але й активно стимулює кровообіг, залишаючи шкіру гладенькою та пружною. Сестра каже, що їй дуже сподобався цей засіб і вона буде його використовувати в соло варіанті, після завершення курсу 🔥
Обгортання 🩷
Після використання скрабу під час душу наступним етапом є обгортання. У наборі представлено два бинти, просочені спеціальною емульсією зі зігріваючим ефектом. Вони дуже м'якенькі і еластичні. А сироватка працює значно глибше, ніж скраб, проникаючи під шкіру та активізуючи процеси на глибокому рівні.
Сестра поділилася, що відчуття під час процедури були інтенсивно теплими, але цілком терпимими🔥
Штани 🩷
Оскільки бинти для обгортання добре просочені емульсією, для максимального ефекту та зручності варто одягнути штани для обгортання. Це дозволяє засобу краще взаємодіяти зі шкірою, а також захищає від можливості забруднити одяг або меблі.
Штани мають універсальний розмір, що підходить як для дівчат із параметрами XS, так і для XXL.
Інтенсивний крем🩷
Для завершення процедури необхідно використати інтенсивний крем зі зігріваючим ефектом. Сестра зазначила, що цей крем відчувається як найтепліший з усієї лінійки. Хоча, можливо, так здається через те, що шкіра вже добре прогріта попередніми етапами догляду.
Крем має легку, ніжну консистенцію, яка швидко вбирається та не залишає жирної плівки на шкірі — це величезна перевага. Його аромат дуже приємний і ненав'язливий, що додає особливого задоволення від процедури.
Результат — зволожена, оксамитова на дотик шкіра!
Висновки :
🔥Після завершення курсу я запитала у сестри, як їй цей набір і чи сподобався він. Вона чесно відповіла, що набір прикольний, але особливого результату начебто не помітила. Тоді я запропонувала їй зробити фото "після", щоб об'єктивно порівняти.
🔥І тут ми ОЧМАНІЛИ ! Після створення колажу з фото стало очевидно: поступова дія набору дійсно принесла значні результати. Рельєф шкіри помітно вирівнявся, целюліт став менш помітним, а шкіра виглядає підтягнутою, пружною та живою. Просто подивіться самі!
🔥Тому, дівчатка, якщо ви хочете оцінити реальний ефект, обов’язково робіть фото "до" та "після" . Це чудовий спосіб помітити навіть найменші зміни.
Радимо ☺️
Я дуже рада, що мій подарунок виявився корисним і подарував такі результати. Рекомендую всім спробувати цей гарячий набір від українського бренду Joko Blend. Він не лише зігріє вас у холодну пору року, а й підготує вашу шкіру до прийдешнього Свята Святого Валентина. У такі дні хочеться виглядати особливо чарівно, і цей набір стане вашим ідеальним помічником!
Коментарі (0)