Oксана

Викидушки

Викидушки

1. Flose Colored Hair Mask With Pomegranate

Маска для фарбованого і пошкодженого волося з гранатом

Сподобалась. Чудова маска, після використання волосся зволожене, м'яке та не плутається. Економна у використанні. Має насичений запах синтетичного гранату. Аромат на волоссі залишається, але мене не дратував.

Викидушки

Не сподобалось. Кремова текстура заважка для волосся. Дієвості цього засобу не помітила.

Гель для вмивання «Зволожувальний і заспокійливий».

Сподобався. Хороший гель для вмивання. Не піниться. Шкіру не сушить. Вираженого запаху не має. Швидко закінчується.

Зволожувальний гіпоалергенний тонік для обличчя/

Подобається. Це вже третя використанна пляшечка. Базовий зволожуючий тонік. Шкіра після використання наповнена, зволожена, не липка.

Міцелярна вода.

Подобається. Ця міцелярна вода постійно зі мною. Гарно знімає макіяж, очищує, не сушить, помякшує шкіру, очі не дратує.

Зволожувальний крем з вітаміном С.

Сподобався. Крем легко наноситься, зволожує, вирівнює тон шкіри та освітлює її. Жовтого кальору з насиченим ароматом цитрусів. Плюс за герметичну упаковку.

Крем-флюїд відбілювальний для шкіри навколо очей

Сподобався. Дуже нічний крем-гель під очі. Легко наноситься, швидко вбирається та гарно зволожує зону під очима. Очі не дратує. Відбілення я не помітила. Зручне пакування з дозатором та великий об'єм.

Крем для обличчя денний.

Подобається. Крем з алое, авокадо, календулою та ромашкою. Крем щільний. Для мене більш поживний ніж зволожуючий. Заспокоює куперозну сіточку та прибрав мені почервоніння на обличчі.

Туалетна вода

Сподобалась. Задублила. Цитрусовий свіжачок посипаний перцем. Спочатку здавався не стійким, але йому потібно дати час настоятись. Аромат в одному напрямку з Calvin Klein CK One

Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Апельсин, Листя фіалки, Рожевий грейпфрут, Тамаринд, Троянда
Нота серця: Біла фрезія, Кардамон, Магнолія, Мускатний горіх, Чорний перець
Кінцева нота: Дубовий мох, Сандал

Парфумований кондиціонер для прання

Подобається. Постійно купую ці кондиціонери для прання. Ayurveda та Hammam мої улюблені аромати.

09 січня, 2025
Oксана
09 січня, 2025