alena.rosee

Спонж блендер | Joko Blend

Якісний спонж для нанесення тональних засобів - запорука гарного макіяжу, бо часто буває що тональний чи пудра самі по собі хороші, але через неправильне нанесення, виглядають не дуже на шкірі обличчя.

Я , зазвичай , рідкі тональні засоби, основи, наношу або спеціальним пензликом або спонжем.

Тому такий девайс від Джоко було цікаво спробувати. Чи сподобався - читайте далі. 🫧

Пакування: у мене спонжик прийшов в пластиковій коробочці, виглядає симпатично. Коробка прозора , тому видно сам колір спонжа.

Текстура: блендер м'який та пружний одночасно, не має жодного запаху резини чи латексу.

Має гарний рожевий колір, але у виробника є і інші кольори.

Особливості: спонж зроблено з безлатексного поліуретану, дуже ніжний до шкіри обличчя, гарно набирає основу та миється.

При змочуванні збільшується в розмірі.

(Дивись на фото порівняння )

Має форму крапельки.

Ефект:

Загалом спонжик мені дуже сподобався, я не побачила різниці з більш дорогими подібними аксесуарами.

При змочуванні водою він збільшується і стає наче ще мякіше, але гарно переносить на шкіру тональну основу, згладжує переходи.

Чудово працює і з рідкими основами, і з сухими , а також пудри які dry and wet чим спождем наносяться гарно.

Ним можна корегувати щільність основи, я не можу сказати що спонж поглинає дуже багато засобу, зазвичай як і всі подібні.

Прати я рекомендую його одразу, бо жирні тональні основи потім складно вимити навіть проф очисниками, я перу спонжик корейськими пінками, тими що вимивают шкіру до скрипу, сама я такими не користуюсь, а ось спонжи та пензлики вони класно очищають 😁

Так як спонж має форму краплі то "гострою" частиною можна гарно тушовати консилери та точечні коректори.

Думаю я візьму ще один, бо якістю більш чим задоволена, тому якщо шукаєете таку необхідну штучку для макіяжу - рекомендую спробувати 🩷

09 січня, 2025
alena.rosee
09 січня, 2025