K_Filonenko

Eveline Cosmetics Micro Precise Brow Pencil:

Чудовий олівець для брів від Eveline! Відтінок 03 просто ідеальний для брюнеток – натуральний, холодний. Мені добре підійшов, не сильно відрізняється від мого кольору волосся. Тримається весь день, не розмазується і не обсипається. Олівчик водостійкий та має чудову стійкість. Його ультратонкий стрижень імітує волоски брів, дозволяючи легко коригувати форму. Олівець схожий на мікроолівець від Lamel, але трішки м'якший і легше промальовувати бровки не травмуючи шкіру. Але інколи від натиску він може трішки ламатися, як в мене траплялося з Lamel. Загальне враження позитивне, я ним цілком задоволена. Не рижить, холодний відтінок, але не надто темний. І ціна приємна.

Чому варто обрати Micro Precise Brow Pencil?
* Природний ефект: Завдяки тонким лініям, які легко малювати олівцем, брови виглядають максимально натурально.
* Стійкість: Водостійкий склад гарантує, що макіяж збережеться протягом всього дня, не розмазуючись і не стираючись.
* Легкість у використанні: Автоматичний механізм висування грифеля робить використання олівця зручним і швидким.
* Доступність: Продукт доступний в різних відтінках, що дозволяє підібрати ідеальний колір під ваш тип волосся.
* Додатковий догляд: На протилежному кінці олівця розташована щіточка, яка допоможе розчесати брови та розтушувати колір.

Відтінки олівця
Олівець доступний у кількох відтінках, що дозволяє підібрати ідеальний варіант:
* 01 Taupe: Ніжний коричневий відтінок, ідеально підходить для блондинок і русявих.
* 02 Soft Brown: Теплий коричневий колір, універсальний для більшості типів волосся.
* 03 Dark Brown: Насичений коричневий, підходить для брюнеток.

Eveline Cosmetics Micro Precise Brow Pencil – це відмінний вибір для тих, хто шукає простий і ефективний спосіб підкреслити свої брови. Він не робить брови яскравими, а лише підкреслює їхню форму. Його водостійкість, природний ефект і доступність роблять його чудовим рішенням для оформлення брів.
Рекомендую!

09 січня, 2025
K_Filonenko
09 січня, 2025