♡Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation♡
✨Мій детальний огляд!✨
Нещодавно до мене в руки потрапила тональна сироватка Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation (відтінки 60-80), і, хоч вона виявилася занадто темною для моєї шкіри, я вирішила протестувати її. Що ж, ось чесні враження: від складу та нанесення до покриття й загального відчуття на шкірі.
🌿Формула та склад🌿
Ця сироватка не тільки виконує роль тонального, але й піклується про шкіру за допомогою формули з ніацинамідами та бісаболом . Обидва компоненти корисні своїми заспокійливими, відновлюючими властивостями та позитивним впливом на текстуру шкіри.
Що мені сподобалось?
Доглядає за шкірою💎. Для тих, хто шукає не просто косметику, а поєднання макіяжу та догляду — це ідеальний вибір.
Вирівнює тон🎨. Попри те, що відтінок мені не підійшов, я помітила, що покриття середньої щільності дуже добре приховує дрібні недоліки, залишаючи природний вигляд.
Зручний дозатор🧴. Формат піпетки додає комфорт під час нанесення — можна контролювати точну кількість продукту.
Легко тушується.✨ Текстура сироватки чудово розтушовується як пензликом, так і спонжем, залишаючи нижній сатиновий фініш.
Приємний аромат🌸. Це маленька, але важлива деталь, яка робить процес нанесення ще приємнішим.
Чи є мінуси?🤔
Здається, їх просто немає. Єдине, що цей відтінок (60-80) не підходить для світлого тону шкіри, тому зверніть увагу на палітру перед покупкою.
Моя оцінка: 10/10🌟
Я закрию очі на те що тональний мені не підійшов і поставлю 10/10. Думаю в майбутньому куплю таку тональну сироватку, тільки вже відповідну до мого тону шкіри.
Коментарі (0)