SKOMSKA

Підводка-маркер GlamBee It's Love

Дизайн лайнеру дуже милий , привабливий , дівчачий 💕

Використаний рожевий колір , та є прозора частина з блискітками✨

Завдяки тонкому пензлю її легко та зручно наносити.

Має насичений , чорний відтінок.

Після нанесення вона відразу фіксується. Протягом дня не перебивається, не розтікається , не тріскається.

Дуже стійка, тримається в сніг, дощ та вітер.

Використовуючи я постійно думала , як такий бюджетний продукт може бути настільки якісний 🔥

Протягом 2ох тижнів - використання даного лайнеру приносило лише задоволення.

Потім почались нюанси.

Лайнер почав погано профарбовувати зовнішню сторону стрілки, ніби кінчик став сухіший . Натискаючи сильніше все ж з'являвся продукт , але були моменти , що було важко відразу сформувати ідеальну стрілку.

Ще так користувалась 2 тижні.

І от місяць повноцінного використання. Спланувала відзняти його для допису і це був його останній день😂 він взагалі повів себе жахливо ....

Кінчик пензлика виявився дуже сухий, трішки вище при натисканні ще видно , що є продукт , але він не доходить куди потрібно.

Висновок такий : так як продукт досить бюджетний, та якісний я звісно його повторю, але розумію , що вистачить його до місяця користування.

З такими засобами завжди є нюанс, що вони висихають, тому я була до цього готова , просто було цікаво на скільки вистачить.

Як ви думаєте : місяць користування для такого засобму нормально, чи замало і він мав би прослужити довше ?

11 січня, 2025
SKOMSKA
11 січня, 2025