Health and Beauty Soapless Face Peeling.
Чорний пілінг для обличчя 🖤на немильній основі
З продукцією ізраїльського бренду Health & Beauty я була знайома трошки: був і догляд за волоссям давно, і сироватка, і маски для обличчя.
І ось в подарунок отримала такий пілінг для очищення обличчя, який не містить мила з алое і ромашкою, тобто засіб на немильній основі.
Об'єм 250 мл.
250 мл для обличчя??? ще й скрабу?)) Максимальний об'єм подібного засобу, що був в моєму житті, це було 150 мл і то я вже не знала, коли він нарешті закінчиться..
Але не поспішайте, як і я спочатку, скептично до цього відноситися.
Помітка на тубі Dead Sea mineral говорить про те, що використані мінерали Мертвого моря
Текстура гелева, відтінок чорний в самій пляшці, але на долоні - прозоро-чорний.
Аромат класний, точніше я такі люблю❤️. Такі віддушки присутні у багатьох різних засобах їзр. продукції (от в цьому вони можуть!).
Аромат більше схожий на чоловічий,тягучий, солодкуватий, з якимось амбровим відтінком 😍, мені нагадує арабський напрямок парфюмів.
Він тримається на тілі, але досить недовго(. Якби це був гель для душа, це був би ТОП 🔝.
Має скрабуючі часточки.
Зізнатися чесно, коли я їх побачила, то зовсім була не в захваті. Бо відразу виникла пряма асоціація з молодості про всім відомий скраб з абрикосовими кісточками, який м ене невідомо як угараздило купити (ну всі ж його купували, то чому я осторонь 🙄). Але тут вони менші за розміром.
В даному випадку з Soapless Face Peeling виробник пропонує очищення цим засобом і вранці, і ввечері для нормальної, жирної та комбі шкіри як м'яким ексфоліантом.
Наносити треба на вологе обличчя та шию, оминаючи область навколо очей, створюючи масажний ефект.
Використання🖤
Ну шо подарували, то хоча б треба спробувати). Спочатку я спробувала на тілі, бо своє лице я люблю більше 😂.
І ефект мене вразив! Це дуже класний засіб для тіла, шкіра гладенька і не травмована. Зволожена, без подразнень.
Я не знаю як це пояснити: так, є ці часточки. Так, вони зовсім не маленькі і тим паче не розчиняються. Але шкоди такої, як приносив той славнозвісний абрикосовий скраб немає. Їх можу навіть сказати, що не відчутно при масажуванні.
Тож після тіла я ризикнула і з обличчям.
Буду відвертою докінця - це не те, чим би я користувалася постійно, бо для себе обираю вже зовсім інші текстури та продукти для ексфоліації.
Але цей пілінг насправді гарний!
Десь раз на 10 днів я до нього повертаюся.
Не надто натискаючи на шкіру, роблю пілінг , коли хочу нанести після очищаючу маску https://club.makeup.com.ua/post/27201/
Помітила, що з ним значно краще поглинаються та сприймаються шкірою продукти нанесені після.
Цей засіб після досить довгого терміну мого використання можу однозначно сказати, що не є жорстким пілінгом та тим що позбавить вас глибоких чорних цяток. Це насправді делікатне очищення, хоча і присутні ці часточки. Шкіра ніжна та зволожена, ще ні разу я не відчула пересушеності чи стянутості.
Для жирної шкіри вважаю, що можна використовувати не так рідко, як я, а хоча б 2 рази на тиждень.
Отже, виділю його однозначно гарні якості 🖋️:
✔️робить більш однорідним рельєф
✔️покращує текстуру шкіри
✔️тонізує
✔️економний
✔️не стягує та не сушить шкіру 👍
Коментарі (0)