Hrystja__

Avenue Des Parfums Style Milano

Спреями для тіла я користувалася ще в школі і на початку студентських років. Потім я якось про них забула і не хотіла повертатися.

Минулого року я купила такий парфумований спрей я зрозуміла, що це досить класна штучка, бо знайшла ті плюси, яких не помічала раніше.

Цього разу обрала спрей від Avenue des parfums. В мене вже є такий гель для душу. І мені цей запах ну дуже подобається, мені з ним дуже легко, комфортно його хочеться нюхати знов і знов.

Тод, як побачила такий спрей, - не вагалася ні хвилини.

Спрей має дуже стриманий дизайн. Але саме це робить його вишуканим і стильним. Гарний розпилювач, його зручно брати десь з собою.

Запах, як я вже і казала, цілком відповідає моїм вподобанням.

Початкові ноти: жасмин, османтус, шипшина

Нота серія: нарцис, тубероза

Кінцева нота: амбра, кедр.

Аромат досить загадковий і по-справжньому жіночний. Він романтичний і просто ідеальний для спекотних вечірніх літніх прогулянок.

Сому я повернулася до спреїв? Бо не завжди в спеку доречні парфуми. Мене часто від концентрованого запаху болить голова. А спрей- це ідеальне рішення.

По стійкості- я його чую ~ 2 години. Для спрею це звичний час.

А тепер розкажу, чим мене вразив саме цей спрей: своїм складом. Він тут цілком безпечний і має доглядові компоненти. А такий факт в такого типу продуктах зустрінеш не часто. Тут ж гліцерин, алое, пропіленгліколь, які працюють на зволоження шкіри. А спирт денатурований: він допомагає на довший час зберегти аромат, при цьому не пересушуючи шкіру.

Висновок: спрей мені дуже сподобався, і це без перебільшення. В ньому класне все: помірна ціна, натуральний склад і максимально мій аромат. Недавно мала спрей відомого бренду, який значно дорожчий за цей. Спрей від Avenue нічим не поступається йому, а по складу навіть кращий.

Тож рекомендую, на теплу пору це ідеальний варіант🥰

12 січня, 2025
Hrystja__
12 січня, 2025