Друге знайомство з парфумами

Друге знайомство з парфумами

Прочитати відгук на парфум Dark Idol можна тут https://club.makeup.com.ua/post/6174/

Прочитати відгук на парфум Dark Idol можна тутttps://club.makeup.com.ua/post/6174/

Якщо порівнювати з Dark Idol, цей аромат мені спочатку сподобався більше, бо він більш легкий, ненав'язливий та квітковий. Він зустрічає нотами бергамоту та гарденії, після них починаєш відчувати трюфель, які гарно поєднуються та створюють привабливий аромат. Після аромат стає тоншим та легкішим, можна вирізнити жасмін та орхідею. І під кінець він залишає після себе нотки ванілі та легкий відгук ладану. Загалом аромат мені сподобався так само, як і Dark Idol, але його я буду використовувати частіше, особливо у теплі пори рокуЯкщо порівнювати з Dark Idol, цей аромат мені спочатку сподобався більше, бо він більш легкий, ненав'язливий та квітковий. Він зустрічає нотами бергамоту та гарденії, після них починаєш відчувати трюфель, які гарно поєднуються та створюють привабливий аромат. Після аромат стає тоншим та легкішим, можна вирізнити жасмін та орхідею. І під кінець він залишає після себе нотки ванілі та легкий відгук ладану. Загалом аромат мені сподобався так само, як і Dark Idol, але його я буду використовувати частіше, особливо у теплі пори року