OKazkova

Парфумована вода Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Парфумована вода Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Парфуми бренду Narciso Rodriguez були мені незнайомі, аж поки у чарівному боксику від MAKEUP Club приїхав пробничок вишуканого аромату For Her Pure Musc. Стильний дизайн, приємний опис і цікавість до незвіданих ще ароматів спонукали скоріше спробувати цей витвір.

Пробничок представлений у непрозорому флакончику об’ємом 0,8 мл. Оснащений якісним зручним розпилювачем. Зберігається у стильній картонній коробочці.

Тип аромату: мускусні, шипрові

• Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Жасмин
  • Нота серця: Мускус
  • Кінцева нота: Амбра, Кашмеран, Пачулі

Композиція дуже цікава та витончена. Одразу після розпилення парфум огортає приємними квітково-цитрусовими нотками. Далі все більш яскраво відчувається мускус. А деревні й навіть трошки пряні базові ноти додають аромату глибини і теплоти.

Стійкість потішила: аромат відчувається до 6-8 годин.

І хоч аромат приємний, але… не зовсім мій. Мабуть, через мускус, з яким я не дуже дружу. Він тут не дуже різкий, та все ж, як і більшість парфумів із мускусом, викликає певний дискомфорт. Пам’ятаємо, що сприйняття ароматів - це дуже індивідуальна штука.

Втім, знаю, що дівчатам цей парфум дуже і дуже подобається. А тому він точно вартий, щоб познайомитись із ним поближче!

Дякую за увагу🫶

12 січня, 2025
OKazkova
12 січня, 2025