FancyNickname

Huda Beauty Liquid Matte

Huda Beauty Liquid Matte

Чудова помада з маленьким недоліком

🌹 помада у прозорому пластиковому дуже якісному флаконі. Класичні для рідких помад упаковка та аплікатор
🌹 об'єм 4.2 мл, є ще міні 1.9 мл версія
🌹 cеред інгредієнтів як антиоксиданти заявлені лікопен, оливкова олія та омега жирні кислоти.
🌹 моя з адвенту, у кольорі Bombshell

🌹як до будь-якої матової помади, губи варто підготувати скрабом і бальзамом. Інакше помада підкреслить тріщинки, лущення та нерівності
🌹якщо нанести помаду на голі губи, без бальзаму, або знявши його рештки ватним диском, дуже швидко підсихає в матову. Губи не стягує і не сушить. Не липне зовсім. І не розтирається
🌹стійкість досить хороша, переживає каву з десертом. Після повноцінного прийому їжі її доведеться поправляти. Хоча у мене вона раз пережила чебурек 😆 Заявлені 8 годин не витримує
🌹 не відбивається на щоках цілованих
🌹якщо нанести на бальзам, помада стає матовою повільніше або взагалі не стає (якщо бальзаму багато) і стійкість тоді гірша
🌹не розтікається, можна наносити без олівця
🌹зручний аплікатор, проте набирає досить багато. Тут як і з тушшю, філософія бренду "одним набиранням всі губи". Але мені зручніше з меншою кількістю продукту, знімаю надлишок об горлечко.

Який ж недолік?
🌹ціна кусається. На картинці найдешевший акційний відтінок. Мій на знижці 1200 🙈

Якщо без знижок чи не у адвенті, то я краще візьму theBalm Matte. У них навіть запах дуже схожий

12 січня, 2025
FancyNickname
12 січня, 2025