Олешко Анна💜

Хна для брів «Triuga» - робили татуаж хною?

Хна для брів «Triuga» - робили татуаж хною?

Я дуже люблю аюрведичну косметику і взагалі аюрведу як систему. Для мене це усвідомлений шлях до здоров'я і гармонії.

Triuga — це виробник косметики на основі натуральних індійських трав.

Виробник зазначає
Хна для брів «Triuga» абсолютно безпечна, тому що виробляється з натуральних інгредієнтів. Але перед використанням зробіть тест на чутливість!
Природна фарба на основі індійської хни поступово забарвлює брови, надаючи стійкості кольору до 2-х тижнів. Добре тримається не тільки на волосинках, а й на шкірі навколо брів (контур), що візуально виглядає як природний татуаж або пудрове напилення брів. Натуральний пігмент добре вбирається у шкіру, що візуально додає густоту вашим бровам.
Після фарбування хною, брови набувають насичений колір, що виглядає натурально, доглянуто та ефектно. Хна поступово та рівномірно змивається.

Мій досвід
Щодо профарбовування, насиченості кольору та стійкості все правда. Але нажаль мою шкіру не зафарбовує хоча результатом я задоволена.

Баночка чорного кольору з гвинтовою кришкою, вся інформація на етикетці.
Всередині фольга, я її повністю не знімала, так менше бруду, легше дозувати хну і менше вологості потрапляє в баночку.
Мені здається, що об'єму 20 гр вистачить на десятиліття... В мене ще більше половини, а купляла її бозна-коли.

Змішати порошок із гарячою водою (80-90 ºС) до однорідної консистенції. Але в холодні воді працює не гірше, інколи я розвожу її гідролатом. Для цього мені потрібен спартанський набір: ванна паличка та кришка від дезодоранту. Бо навіщо платити більше...😂
Злегка остиглу (або просто настоєну в варіанті з холодною рідиною) масу нанести на брови на 20-30 хвилин. Після цього змити теплою водою.

Кожен раз, коли наношу на брови та вії, згадую тітоньку з старого індійського фільму "Зіта і Гіта", мало хто зрозуміє відсидку, але подібність є 😂

Індивідуальна чутливість компонентів продукту. Краще зробити алергопробу, хоч засіб мені подобається та повністю підійшов, все ж таки це натуральний барвник і може спричинити печіння на шкірі. Також не бажано фарбувати брови після використання хімічних барвників, бо реакція з хною непередбачувана як молоко з оселедцем 😂

Lawsonia Inermis Linn/ Хна індійська з Раджастану, Emblica officinalis/Амла, Eclipta Alba/Брингарадж, Barium Peroxide/Пероксид барію, Para Amino Phenol/Параамінофенол, Citric Asid/Лімонна кислота, Para Phenylene Diamine/Парафенолдіамін.

Раніше я ходила до спеціалістів, але мої мохнатки не знайшли собі садівника до вподоби, тому тепер я пораюся з ними самотужки, коротше як можу...
В принципі я задоволена результатом і точно ще декілька років не буду нічого змінювати поки не закінчу цю баночку.
А як ви доглядаєте за брівками?

12 січня, 2025
Олешко Анна💜
12 січня, 2025