Аромати затор повітря-спрей "Цвітіння води"
Dr.Marcus Senso Home Water Blossom 🪷
Сьогодні хочу розповісти про спрей-ароматизатор від нового для мене польського 🇵🇱 бренду Dr.Marcus.
Ціна у нього приємна, симпатичний пластиковий прозорий флакон із розпилювачем об'ємом 300ml.
Рідина в ньому прозора 💧
Іноді для повного щастя потрібно зовсім небагато. Наприклад - зануритися у розслаблюючу домашню атмосферу, насолодитися дозвіллям в колі близьких людей і укутатися невидимою вуаллю з улюблених пахощів. Останній пункт особливо важливий, адже чим приємніше обстановка в будинку - тим комфортніше відпочивати.
Особливості Dr.Marcus Senso Home:
🪷 висококонцентрована формула;
🪷 пахне квітковою свіжістю;
🪷 пестить нюх тонкими нюансами лілій;
🪷 переливається водними акцентами;
🪷 розслабляє і налаштовує на позитивний лад;
🪷 блокує побутові запахи;
🪷 універсальний у застосуванні - підходить для будь-яких приміщень.
Я дуже люблю коли приємно пахне не тільки від людей, а й у приміщенні, тому в моєму будинку 🏡 жавжди є великий вибір аромадифузорів, аромасвічів, спреїв…
Water Blossom я придбала для впнної кімнати, на заміну іншому спрею від українського 🇺🇦 бренду, про який я розповідала https://club.makeup.com.ua/post/48396/
Для мене вони чимось схожі, не в плані аромату, а за своєю насиченістю, в тому, що у них немає хімозності, не першить в горлі після їх розпилення. Вони досить м'які.
Я не скажу що у спрею Dr.Marcus велика стійкість, але це і не дифузор, який повинен пахнути постійно, тому для ванної кімнати 🛁 цей спрей повністю влаштовує мене. Аромат у нього квітковий 🌸, із зеленими та водянистими💦 нотками. Думаю, що є асоціація з лотосом, але знаю, що справжній лотос пахне інакше, він має насичений терпкувато-солодкий запах з тонкими коричневими нюансами, цей же аромат більш ніжний і свіжий, не солодкий.
Іноді я використовую його і для освіження кімнати, або наношу на текстиль у будинку, щоб прибрати якісь сторонні запахи.
Розпилення досить дрібне, без великих крапель.
У бренду є і інші аромати для дому, як квіткові, так і фруктові, та великій вибір ароматизаторів для авто 🚗
Коментарі (0)