Дегустація нових засобів для кучерявого волосся
Крем-гель для дисципліни локонів Profi Style
У цьому дописі буде огляд на стайлінговий засіб для кучерявого волосся від ТМ Profi Style з серії Curl, ну і перше враження від його використання.
З цією торговою маркою я вже була знайома. Маю допис на один з їхніх засобів https://club.makeup.com.ua/post/32726/. Раджу почитати, щоб не зробити помилку, яку зробила я, бо то був дуже неоднозначний продукт з цієї ж серії, хоча і свою неуважність я не виключаю і відповідальності за зроблену покупку з себе не знімаю. Треба бути більш уважною. Та все ж, ще тоді я вирішила, що спробую ще щось від даного виробника, зацікавили вони мене. На українському ринку не так багато марок, які пропонують стайлінгові засоби для кучерявого волосся. Ну і не забуваємо, що засоби створені в Україні є більш доступними по ціні, не втрачаючи при цьому своїх якісних характеристик. Наперед скажу, що в принципі я задоволена результатом від продукту.
А тепер розглянемо його більш детально.
Перед нами крем-гель для дисципліни локонів з об'ємом пляшечки в 150 мл.
Нижче я прикріплю відео, на якому буде видно довжину і густоту мого волосся. Для мене, з моїми параметрами волосся, такої пляшечки засобу вистачить місяців на 4-5 використання. Голову я мию 2 рази на тиждень. Двох натисків мені цілком достатньо, аби нанести засіб по всій довжині. Консистенція в нього не густого крему. Це схоже на рідкий гель, але зовсім не липкий. Це щось середнє між кремом і гелем.
Розподіляю розтираючими рухами на долоні, а потім наношу на волосся. Волосся одразу стає ніби "скрипучим". Було м'яким, гладким, а після засобу стало "скрипучим", ніби від шампуню, що гарно промиває. Від гелю такого не буває. Волосся якось одразу розділяється на окремі прядки-локони. От така дивина. От тут вони дійсно вгадали з описом у назві (на противагу попередньому їх продукту, який я собі придбала).
Запах у крема мені, по правді, не сподобався, є в ньому щось неприємно-штучне. Але він присутній лише, коли розтираю між руками, на волоссі запаху немає.
На відео я спеціально не наносила стайлінг, щоб можна було розгледіти, що ж робить той крем-гель. Ну щось він таки робить.
Думаю в парі з гелем, пінкою ефект буде хороший. Крем-гель розбере на локони волосся, а пінка або гель його добре зафіксує. Такий мій план використання крем-гелю в подальшому.
Якби волосся було до плечей, або менш густе, то думаю, що продукт можна б було використовувати соло, без інших засобів і укладка б виглядала природньо і без обтяження. При рефреші його також можна використовувати, гадаю тут він буде суперовим, бо легкий.
Але на чіткі пружні локони не розраховуйте, у засобаі мало "сили", щоб їх утримувати. Так, він їх окреслить, але не втримає.
Загалом засіб непоганий, в користуванні приємний. Виконує заявлену функцію окреслення локонів на сухому і пористому волоссі.
Як висновок, то на свій бюджет це цікавий засіб, який точно комусь підійде. Буду користуватись, але чи повторю покупку - навіть не знаю. Думаю знайду щось цікавіше. Моє довге волосся він не втримає.
Результат використання цього крем-гелю на відео нижче.
Коментарі (0)