MAXIMOVA🌷

Найулюбленіший дезодорант мого чоловіка

Історія про те, як якісний продукт змінює звички та смаки. Чоловік вже багато років користується лише антипреспірантими, і тільки в формі спрею, інші засоби не признавав. І ось тут на сцені з'являюсь я з новими для нього дезодорантами. Отримала першу очікувану порцію іронічного погляду і розповіді по типу "ну ти ж знаєш, я не такими користуюсь", проте з вічливості сказав дякую - в результаті дезодоранти побачила на його поличці у ванній. А через декілька днів вже слухала його враження від цих продуктів, і повірте, я ніколи не бачила такої яскравої реакції.

Найбільше його вразили аромати, особливо Tobacco & Patchouli - я неділю слухала на скільки круто, що такий аромат відтворили в дезодоранті, а нотки табаку і пачулі неймовірні (він навіть гуглив, що таке пачулі😂). Тепер очікує нових продуктів у бренду з таким ароматом.

Щодо дії продукту за призначенням також задоволений. Сказав, хоча це й не антипреспірант (який блокує потовиділення) але ці дезодоранти добре захищають від запаху та немає якогось надмірного потовиділення.

- стік має гелеву основу, легко наноситься, комфортний на шкірі. На скільки я знаю - не залишає білих слідів, а на світлих речах жовтизни;

- у складі відсутні солі алюмінію, спирт та парабени;

- поєднання доглядових та антимікробних складових надає зволоження, пом'якшує шкіру під пахвами, а також має потужні бактерицидні властивості.

Це естетичний флакон у чорному кольрі з характерним дизайном відповідно до кожного аромату. Дезодорант плавно викручується та закручується в стіку. Зверху має додатково захисне пластикове покриття, думаю, воно запобігає завітрюванню/підсиханню продукту.

Продукту в стіку 50 гр - характерний об'єм для такого засобу, розходується він досить економно, вистачає на довго.

Barbers Tobacco & Patchouli Perfumed Deodorant - той самий улюбленець чоловіка. Аромат квітів тютюну й дерева пачулі мене занурює в східну тему. Квіти тютюну додають аромату глибоких, солодкувато-димних нот із легкою пряністю. Дерево пачулі приносить землисті, трохи деревні й терпкі ноти з тонким відтінком вологої зелені. Може сподобатись чоловікам, які надають перевагу парфумам з східними нотами.

Musk & Vetiver

Цей аромат для мене звучить по-чоловічому свіжо, такий класичний напрямок аромату, притаманний лінійкам для гоління та лосьйонам, навіть його голубий колір відповідає настрою. Свіжий цитрус – яскравий, енергійний акорд, який додає аромату іскристої свіжості та легкості. Пудровий мускус – ніжний і теплий, надає аромату оксамитової текстури. Лісовий ветивер – землистий, глибокий і злегка деревний. Він додає аромату стабільності та природності. Може сподобатись чоловікам з класичними свіжими поглядами на парфумерію, у мене такі аромати любить тато.

Хороший доглядовий засіб може "подвинути" баночки, які жили роками на полиці. Не бійтесь пробувати нове, бренди вдосконалюють формули та створюють комфортні текстури. І величезний плюс, що такий звичайний повсякденний продукт, як дезодорант набуває шикарних ароматних звучань.

13 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
13 січня, 2025