Лисюк Анастасія

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОНУВАТИ ДЕМАКІЯЖ?

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОНУВАТИ ДЕМАКІЯЖ?

Як правильно робити демакіяж?

Більшість сучасних дівчат обожнюють робити собі макіяж і знають всі тонкощі його нанесення. Але чи всі знають, як правильно виконувати демакіяж? Адже це важливий етап у догляді за шкірою обличчя, який дозволить шкірі виглядати молодою, сяючою та доглянутою.

І так давайте розбиратися. Демакіяж необхідно виконувати спеціальними для цього засобами (скажу наперед, це буде темою мого наступного корисного посту🙂).

Очищення шкіри виконують вранці (після сну), перед виконанням макіяжу та ввечері (щоб змити макіяж і пил, що накопичився на обличчі за цілий  день).

Демакіяж виконують за допомогою ватних дисків, змочених очищувальною рідиною або спеціальними серветками. Зняття макіяжу виконується у кілька етапів. Спочатку видаляється косметика із губ. Для цього достатньо провести ватним диском від куточків губ до центу. Далі необхідно видалити макіяж із очей. Спочатку знімають штучні вії, після чого ватним диском проводять від внутрішнього куточка ока до зовнішнього на верхній повіці і навпаки – на нижній, тим самим змиваючи тіні. Туш для вій необхідно видаляти двома ватними дисками одразу: на нижню повіку лягає один диск, а другим треба протирати вії зверху вниз. І в останню чергу виконується очищення шкіри обличчя та шиї від тональної основи, пудри, контуру і т.д. Для цього, шкіра протирається ватним диском по масажним лініям обличчя.

І на останок. Після виконання всіх етапів демакіяжу обов’язково необхідно вмити обличчя чистою та теплою водою разом з засобом для вмивання шкіри обличчя для того, щоб змити залишки очищувального засобу. І не забувати про зволоження шкіри!

При виконанні всіх цих нескладних рекомендацій ваша шкіра скаже вам спасибі своїм чистим, доглянутим та сяючим виглядом.

Лисюк Анастасія
4
Підписники
0