Пінка для б рів від Zola - рожева одноразова історія
Барбі тренд почав набридати після більших витрат на змивання цього кольору
Як людина, яка завжди шукає ідеальні засоби для догляду за бровами, я вирішила спробувати рожевий шампунь-піну від Zola. Бо стало питання оновлення пінки, а я як щирий однолюб, тримаюся свого обраного бренду.
Чесно, у мене все для брів від Zola, за бажання можна було б зайнятися амбасадорством :D
Первісно продукт зробив враження:
ніжна текстура піни, приємний аромат, а також обіцянки ефективного очищення та знежирення шкіри.
І, як кажуть, він справді виконує свої функції — шкіру після використання чиста, свіжа та готова до фарбування.
Окремо хочу похвалити склад.
Ірландський мох у формулі — це щось нове й цікаве.
Завдяки йому продукт має антибактеріальну та протизапальну дію, що важливо, коли працюєш зі шкірою, нервовою до подразнення. Бетаїн додає зволоження, і це відчувається. Також після фарбування шкіра не пересушена, що є великим плюсом.
Але, на жаль, не обійшлося без нюансів.
Найбільший мінус для мене — це його насичений рожевий колір.
Так, він виглядає дуже стильно й нестандартно, але під час роботи це може стати проблемою. Я очікувала на менший відсоток барвника, тому була здивована, що необхідно додатково протирати брови, аби просто забрати залишки рожевого.
Коли наносиш піну, її яскравість буквально затьмарює покриття, і стає важко побачити, наскільки добре вона очищена. І хоч колір не залишається на шкірі, але це видимо створює певний дискомфорт.
Щодо використання: шампунь дійсно добре очищає і виправляється з себумом та залишками косметики.
Проте ефект не настільки вражаючий, щоб захотілося купити цей продукт в подальшому. Як на мене, це засіб для разової спроби, а не для постійного використання.
Закрити потребу у "понтах" або у любові до рожевого, не більше.
Загалом, шампунь хороший, але з особливостями. Якщо вас не бентежить надто яскравий рожевий колір і ви шукаєте щось нове для очищення брів, варто спробувати, вона не погана.
Але для мене це більше експеримент, ніж знахідка, яка залишиться в косметиці надовго.
Всім творчості! Буду шукати тепер пінку з блискітками)
Коментарі (0)