Сонцезахисний крем для о бличчя | MyIDi
MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+
Початок року для мене співпав зі знайомством з українським брендом дерматокосметики MyIDi. Бренд вже має багато шанувальників та велику кількість позитивних відгуків на МAKEUP.
Асортимент доглядових засобів досить великий і моє знайомство почалось з Сонцезахисного крему для обличчя MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+
Я маю багато родимок на обличчі, тому дуже бережуся від сонця цілий рік, тому що і пігментація на обличчі дуже швидко проявляється.
Ось цей спф крем - знахідка і мій рятівник.
Пакування
Флакон стандартної витягнутої форми із м'якого пластику білого кольору. Оформлення просте, лаконічне, але не нудне. Золота кришечка додає особливого шику. Дозатор у формі носика, мав захисну мембрану. Вся інформація міститься на звороті. На шві інформація про терміни придатності.
Обʼєм засобу 50 мл.
Склад та основні компоненти
Отже, у складі є нові хімічні фільтри, а так само фізичний фільтр (оксид цинку), що має добре відсікати сонячні промені навіть від чутливої шкіри.
Сонцезахисний крем UV-screen cream SPF 50+ містить комплекс фільтрів нового покоління UVA/UVB:
- Етилгексил метоксіциннамат (октиноксат) - UVB фільтр.
- Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (MBBT) - хімічний сонцезахисний фільтр, який захищає шкіру від UVA-променів.
- Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate - хімічний фільтр, що захищає від UVA-променів.
- Zinc Oxide - фізичний фільтр від УФА- та УФВ-променів.
У поєднанні з потужним SPF фактором 50+, який захищає шкіру від негативного впливу сонячних променів, активні компоненти:
- Масло ши, аскорбіл глюкозид та вітамін Е - значно зменшують кількість вільних радикалів, що утворюються в результаті УФ-опромінення шкіри, а також значно скорочують пошкодження клітин та фотостаріння.
- Гіалуронова кислота, масло баобаба та екстракт центели азіатської - забезпечують шкірі харчування та зволоження протягом 24 годин.
- Бісаболол - посилює дію всіх корисних компонентів крему.
Органолептика
Текстура. Щільна текстура, однорідна. Добре розподіляється по шкірі та не залишає білого видимого нальоту та жирного блиску.
Колір. Білий.
Аромат. Яскравого а ромату засіб не має, для мене це очевидний плюс.
Застосування
Якщо чесно я трохи недолюблюю санскріни через їх властивості обтяжувати мою шкіру. Тому, коли використовую санскрін - крім тонера, я не наношу ніяких зволожуючих засобів.
По шкірі крем розподіляється легко. Не залишає білих плям і не вибілює обличчя.
Крему потрібно кілька хвилин, щоб "усістись". Але в будь-якому разі санскрин не лежить маскою на шкірі, не створює парниковий ефект на шкірі, та й взагалі після нанесення я його не відчуваю. Візуально шкіра стає зволоженою.
Фініш від засобу – легкий, сатиновий. Потім я наношу тон, тому можу сказати, що на блиск обличчя це не впливає. Такий тандем працює чудово.
Мені достатньо зволоження, сам крем за відчуттями добре зволожує, він не сушить додатково. Іноді я його змішую зі своїм тональним, теж чудово працює, не змінюючи текстуру та ефект від тонального, навпаки, більш тонко наноситься, начебто шкірі легше, а візуально ефект корекції обличчя залишається.
Моя думка
Мені сподобався сонцезахисний крем MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+. Крем добре захищає, він не липкий, не дратує своєю присутністю на шкірі.
Не забив мені пори, не висушив обличчя і не викликав якоїсь іншої негативної реакції.
-Рекомендую-
Коментарі (0)