Vik_Sem

Сонцезахисний крем для обличчя | MyIDi

Початок року для мене співпав зі знайомством з українським брендом дерматокосметики MyIDi. Бренд вже має багато шанувальників та велику кількість позитивних відгуків на МAKEUP.

Асортимент доглядових засобів досить великий і моє знайомство почалось з Сонцезахисного крему для обличчя MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+

Я маю багато родимок на обличчі, тому дуже бережуся від сонця цілий рік, тому що і пігментація на обличчі дуже швидко проявляється.

Ось цей спф крем - знахідка і мій рятівник.

Пакування

Флакон стандартної витягнутої форми із м'якого пластику білого кольору. Оформлення просте, лаконічне, але не нудне. Золота кришечка додає особливого шику. Дозатор у формі носика, мав захисну мембрану. Вся інформація міститься на звороті. На шві інформація про терміни придатності.

Обʼєм засобу 50 мл.

Отже, у складі є нові хімічні фільтри, а так само фізичний фільтр (оксид цинку), що має добре відсікати сонячні промені навіть від чутливої ​​шкіри.

Сонцезахисний крем UV-screen cream SPF 50+ містить комплекс фільтрів нового покоління UVA/UVB:

• Етилгексил метоксіциннамат (октиноксат) - UVB фільтр.
  • Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (MBBT) - хімічний сонцезахисний фільтр, який захищає шкіру від UVA-променів.
  • Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate - хімічний фільтр, що захищає від UVA-променів.
  • Zinc Oxide - фізичний фільтр від УФА- та УФВ-променів.

У поєднанні з потужним SPF фактором 50+, який захищає шкіру від негативного впливу сонячних променів, активні компоненти:

• Масло ши, аскорбіл глюкозид та вітамін Е - значно зменшують кількість вільних радикалів, що утворюються в результаті УФ-опромінення шкіри, а також значно скорочують пошкодження клітин та фотостаріння.
  • Гіалуронова кислота, масло баобаба та екстракт центели азіатської - забезпечують шкірі харчування та зволоження протягом 24 годин.
  • Бісаболол - посилює дію всіх корисних компонентів крему.

Текстура. Щільна текстура, однорідна. Добре розподіляється по шкірі та не залишає білого видимого нальоту та жирного блиску.

Колір. Білий.

Аромат. Яскравого аромату засіб не має, для мене це очевидний плюс.

Якщо чесно я трохи недолюблюю санскріни через їх властивості обтяжувати мою шкіру. Тому, коли використовую санскрін - крім тонера, я не наношу ніяких зволожуючих засобів.

По шкірі крем розподіляється легко. Не залишає білих плям і не вибілює обличчя.

Крему потрібно кілька хвилин, щоб "усістись". Але в будь-якому разі санскрин не лежить маскою на шкірі, не створює парниковий ефект на шкірі, та й взагалі після нанесення я його не відчуваю. Візуально шкіра стає зволоженою.

Фініш від засобу – легкий, сатиновий. Потім я наношу тон, тому можу сказати, що на блиск обличчя це не впливає. Такий тандем працює чудово.

Мені достатньо зволоження, сам крем за відчуттями добре зволожує, він не сушить додатково. Іноді я його змішую зі своїм тональним, теж чудово працює, не змінюючи текстуру та ефект від тонального, навпаки, більш тонко наноситься, начебто шкірі легше, а візуально ефект корекції обличчя залишається.

Моя думка

Мені сподобався сонцезахисний крем MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+. Крем добре захищає, він не липкий, не дратує своєю присутністю на шкірі.

Не забив мені пори, не висушив обличчя і не викликав якоїсь іншої негативної реакції.

-Рекомендую-

14 січня, 2025
Vik_Sem
14 січня, 2025