Beatysav

ESTEE LAUDER Double Wear – легенда серед тональних засобів

ESTEE LAUDER Double Wear – легенда серед тональних засобів

Його унікальна формула забезпечує стійкість до 24 годин, зберігаючи ідеальний вигляд навіть у спеку, вологу або під час активного дня. Зовсім не відчувається на шкірі. У мене відтінок 1N1,трохи жовтуватий для мене але з коесилером виглядає добре. На зиму це ідеальна тональна основа. Але на літо буде дуже щільна,тому ще хочу спробувати флюїд від Chanel.Сухі або кремові текстури лягають добре,без плям. Він дужеее економний. Мені вистачає декілька крапель на все обличчя. Змивається добреміцелярною водою або гелем для вмивання. З недоліків одне,що йде без помпи,це є трохи не зручно у нанесені продукту. Подобається матовий фініш,на шкіру лягає рівно,якщо добре підготувати шкіру перед нанесенням. Дужеее багато відтінків на вибір,можливо для когось це плюс,але для мене мінус,тому що так складніше підібрати колір,якщо купуєте онлайн. Цей тональний ідеально підійде для жирної шкіри. А в мене комбінована,більш суха,але з правильно підготовленою шкірою перед макіяжем,тональний не пересушує мою шкіру,не викликає подразнення. Однозначно буду купувати ще! Наступного разу візьму трохи світліше відтінок. Я дуже задоволена,що спробувала саме цей засіб,тому він залишиться в моїй косметичці надовго.

14 січня, 2025
Beatysav
14 січня, 2025