Пусті баночки, шок ціна ))
Великий пост, 1 частина.
Дуже не люблю коли закінчуються гарні продукти, завжди намагаюсь слідкувати за цінами, щоб на такий момент не витрачати всі гроші світу на миття волосся))
Simone DSD De Luxe 7.1 Opium Shampoo
Шампунь для волосся. В мене тонке волосся. Шампунь купляла з розрахунком на укріплення структури волосся, бо якийсь час волосся було достатньо ламке, волосся після нього дуже блискуче, але при цьому лежить тяжким полотном, тому як для тонкого волосся трохи обтяжує. Щоб обійти обтяження волосся, не тримала шампунь на волоссі, напінила і відразу змивала, або міксувала з іншим шампунем коли мила другий раз, мені здається він добре підійде для пухнастого волосся, неслухняного волосся або для дівчат, які намагаються досягти ефекту рівного волосся, відчуття залишилось позитивне після шампуню, але не планую повторно купляти.
Тобто шампунь дає ефект тяжкого полотна, а я навпаки люблю легкість волосся та об'єм, бо тоді здається наче мого волосся значно більше))
Uriage Xemose Cleansing Soothing Oil
Очищувальна заспокійлива олія для обличчя і тіла - наношу на чисте тіло, тобто відразу після миттям милом наношу олійку на хвилин 10 (поки роблю інші процедури) та змиваю, вона прибирає чутливість шкіри - перевірено особисто, підтримує та покращує бар'єр шкіри, зволожує, з нейтральним запахом. В ідеалі після олійки (на сухе тіло) нанести крем для шкіри - тоді ефект крему буде сильніше. Цей засіб в мене на першому місті серед всіх засобів, якими я користувалась. Придбала років 4 назад по рекомендації дерматолога. Хочу уточнити, це не гель для душу - який дає ефект спа, це робочий засіб, який дійсно допомагає боротися з чутливістю та зудом.
Коментарі (0)