Тюрбан для сушки волосся з мікрофібри
Чи воно зручно? Чи потрібно мені?
Саме такі питання було певний час у мене в голові, а потім я вирішила все ж спробувати. Цей аксесуар в цілкому зручний. Але мінус я все ж таки знайшла.
Коли цей тюрбан приїхав до мене, то я довго крутила цю штуку незрозумілої форми у руках Потім подивилася в інеті як його одягати )))) Шапочку на голову, а тонку довгу частину вздовж волосся. Потім закручуємо цю довгу частину з волоссям у спіраль та закидаємо назад і закріплюємо на потилиці на гудзик.
Форма доволі зручна для використання
Матеріал мікрофібра , яка доволі гарно вбирає вологу
Є дуже мімішний ґудзик
Але є й мінус для мене саме цього тюрбану – тканина тут доволі тоненька. Так, вона гарно вбирає вологу, але все ж таки, завдяки тонкої тканини не так якісно, як мій махровий бавовняний рушник.
Тому, коли у мене мало часу (зрання перед працею) і я не планую нічого робити, поки волога з волосся всмоктується в рушник, то я обираю звичайний рушник. Волога вбирається більш якісно
Якщо я планую щось робити після миття волосся і при цьому нахилятися, то обираю тюрбан, бо він надійніше фіксується на голові і ніколи не упаде.
Ось такі у мене враження від цього аксесуара. Якщо б у мене зараз сталось це питання – чи покупати його. Я б купила, але варіант трохи дорожче і більш щільний , не такий тонкий, чи можливо, бавовняний. Тоді він буде ідеальним. А в цілому, дуже зручна штука.
Коментарі (0)