𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ванілі та лаванди

Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смаком ванілі та лаванди

Це моє перше знайомство з новим для мене українським виробником Splash і воно видалося дуже вдалим.

Із всього представленого асортименту зубних паст найбільше мене зацікавила з лавандою та ваніллю, бо паст з таким поєднанням у мене ще не було. Цей лавандово-ванільний дует вирізнявся оригінальною комбінацією, а тим більше я обожнюю лаванду та ваніль, тому вибір зупинила на цьому варіанті.

Зубна паста освіжальна з відбілювальним ефектом зі смак�ом ванілі та лаванди

Особливості засобу

Ця паста має низький рівень абразивності, завдяки чому делікатно очищує і не травмує зубну емаль. Її формула збагачена активними компонентами, які забезпечують якісний догляд як за зубами, так і яснами. Має відбілюючий, зміцнюючий та протизапальний ефект.

Паста не містить: sles, sls, парабенів, фтору, та цукру.

У складі присутні гідролат та ефірна олія лаванди, що сприяють заспокоєнню і зняттю запалення, а ментол і ефірна олія м'яти дають освіжальний ефект.

Паста випускається в гарній коробці чарівного бузкового кольору.

Туба з м'якого пластику, оформлення дуже естетичне і приємне оку. Горловина захищена фольгою.

Сама паста має гелеподібну консистенцію, в міру густа, напівпрозора.

Чистити зуби цією пастою мені сподобалося, вона комфортна у застосуванні, не викликає печіння слизової.

На смак приємна. В перші секунди гарно відчувається ваніль, але невдовзі переважає лавандовий смак. Він незвичний (як для пасти), але класний. Якщо ви полюбляєте лаванду, то вам обов'язково повинно сподобатись.

В процесі паста створює помірне піноутворення. Вона ефективно видаляє зубний наліт, очищує дійсно делікатно і гарно освіжає ротову порожнину.

Витрачається дуже економно, бо потрібно зовсім невелику горошину.

Дана зубна паста забезпечує усі нагальні потреби: ретельно очищує, надає емалі ідеальної гладкості і на певний час освіжає подих, залишаючи після себе приємний післясмак.

Користуюся нею вже 3 неділі, чергую з іншою зубною пастою, яка теж має відбілюючий ефект, тому не можу чітко сказати, що саме ця реально працює в цьому напрямку. Взагалі, скільки користуюся відбілюючими, то на своїй практиці відмічала лише той факт, що вони більше підтримують природну білизну зубів.

Підводячи підсумки підкреслю, що паста мені сподобалася, вона має незвичний і оригінальний смак і добре справляється зі своєю задачею.

Також у виробника є пробники зубних паст, що дуже доречно.

15 січня, 2025
15 січня, 2025