Парфумований спрей для тіла Cherry Osaka
Avenue des Parfums
Від Avenue des Parfums я маю парфуми Cherry Osaka, які обожнюю, тому при виборі спрея для тіла теж надала перевагу саме цьому аромату.
Цей засіб можна використовувати як для тіла, так і для волосся, щоб огорнути себе приємним ароматом і ще довше ним насолоджуватися.
Він має легку формулу, підходить для багаторазового нанесення на протязі дня, а окрім розкішної парфумованої композиції, має і доглядові властивості.
Об'єм: 200 мл.
Призначення: для всіх типів шкіри
Засіб представлений в пластиковому флаконі з якісним розпилювачем. Оформлення у нього дуже гарне і стильне.
Спрей рясно розпилює рідину мілкодисперсною об'ємною хмаркою.
На вигляд - це прозора (як водичка) рідина. Після нанесення вона швидко вбирається, не залишає після себе липкості. На одязі не лишає плям/слідів.
Спреєм частіше користуються після приймання ванни. Він трохи зволожує шкіру і тонізує. Також наношу його на тіло і волосся, коли просто хочу відчувати цей аромат. Засіб буде особливо актуальним і на теплий період, бо гарно освіжає і бадьорить.
Тип аромату: квіткові, східні
Пірам іда
Початкова нота: Гіркий мигдаль, Лікер, Чорна вишня
Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал
Аромат місту аналогічний парфумам
Cherry Osaka яскраво стартує стиглою і соковитою чорною вишнею в обрамленні гіркого мигдалю і приємною алкогольною ноткою, що складає враження ніби це вишнево-мигдальний лікер. Звучить смачно і спокусливо. Вишня розкішна! Саме вона бере на себе весь центр уваги і домінує від початку до самого кінця.
Серце аромату не змінює вишневий акцент і надалі поступово розкривається ніжним жасмином з легким сливовим і трояндовим відтінком, які не перетягують на себе увагу, а лише доповнюють цю вишукану композицію, надаючи їй ще більше багатогранності і елегантності.
Базові акорди роблять аромат більш глибоким, теплим і затишним, вносячи трохи пряності і загадковості.
Cherry Osaka - п'янкий, густий і обволікаючий, в міру солодкий. Найбільше я відчуваю саме вишню, мигдаль і ваніль з ненав'язливим пряним звучанням. Все інше більш тонко на фоні.
Я не люблю важких і занадто солодких ароматів і цей як раз не задушливий, не викликає головну біль, для мене комфортний, манкий і звабливий.
Обожнюю цей спрей. Користуватися ним одне задоволення. Якщо порівнювати аромат і стійкість з парфумами Cherry Osaka, то він менш концентрований і тримається не так довго, але великий об'єм флакону дозволяє частіше (за потреби) його оновлювати.
Дякую за увагу
Коментарі (0)