Dott Home Warm Glimmer
Парфумована міні-свічка
В "дівчачу" поїздку я замовила ще одну парфумовану манюньку від Dott з ароматом ванільки, вона має красиву назву "Теплий блиск " ( Warm Glimmer). Також взяла з собою Pachouli Spirit про яку розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/59389/.
Склад: 100 % соєвий віск та парфумована композиція, вага свічки 15 грам.
піраміда
Спочатку композиція здивує вас соковитою свіжістю лимона, що доповнена оксамитовим персиком і терпкою чорницею. Слідом вступає деревина дуба, смолистий бурштин і прохолодний жасмин. Фінал дивує солодкою ваніллю, пудровим сандалом і трав'янистими бобами тонка.
Я не відчуваю весь перелік ароматів, але чітко чую солодку ваніль, яка створює затишок та настрій.
Гніт у свічки підібраний ідеально: дуже акуратний, вдалий розмір, який забезпечує тривале горіння та не коптить. Якщо маєте необхідність затушити свічку - просто закриваєте її верхньою металевою кришкою, гніт при цьому не деформується ( це видно по свічці Pachouli Spirit, яку я вже використовувала).
Хоч свічка і в металі, але її все-одно потрібно ставити на досить жаростійку поверхню, по рекомендаціях вона не повинна горіти більше 4-х годин, але о днієї манюні вистачає якраз на 3,5 години. Свічка вигорає без залишків, баночку планую використати повторно, щоб залити вже свої свічки.
Коментарі (0)