lina

Мініпензлі для макіяжу

Мініпензлі для макіяжу

Цей гарненький набір з 8 пензлів від PinkYael за бюджетною ціною здивував своєю якістю, хоча може після кількох використань ще зарано нахвалювати, але я дуже хотіла поділитися своїми враженнями на цю пухнасту знахідку 😆

Пензлі прийшли у універсальному майже повністю прозорому пакетику з застібкою.

Колір пензлів світленький, біжевий з начебто фіолетовим металом між пучком з синтетичних ворсинок і поластиковою ручкою. І виглядає це не так вже і погано, дуже естетично і ніжно. Але зовсім не рожевого кольору 💔

Хоча колір не був важливим при виборі, я просто хотіла щось світленьке.

Мініпензлі для макіяжу

Країна ТМ:

Україна

Зроблено:

Китай

Розмір:

Приблизно 11 см і щіточка для брів десь до 12 см.

І незважаючи на те, що я бачила фотовідгуки і могла прочитати в описі розміри цих пензлів я була спочатку вражена тим, які ж маленькі пензлі для макіяжу я купила 😅

Але зараз я бачу це як щось дуже вдале. Ці крихітні інструменти дуже легко тримати у руці, вони помістяться у будь-яку косметичку. І окрім цього, щось у маленьких речах є, що полонить моє серце 🩷

Так як я не дуже часто до цього використовувала різні види пензлів і цей набір мій перший, то можливо мій опис цього набору буде трохи кумедним для тих, хто професійно займається макіяжем і розуміється на пензлях.

Цей набір складається з :

🌸двох великих пензлів, які можна використовувати для пудри і рум'ян.

Хоча, я звикла до повнорозмірного пензля і мені важкувато користуватися цими маленькими, але я їх використовую для хайлайтеру, просто роблю віяловий пензель з них і тішуся результатом

🌸 мого улюбленого пензеля для брів

🌸 для малювання стрілок, як я зрозуміла

🌸 для контурінгу носа, бо виглядає трошки схоже на такий, яким користуюся саме для цього

🌸 три для нанесення тіней і деталей

Сама якість набору дуже гарна також. Все добре скріплено і зроблено.

15 січня, 2025
lina
15 січня, 2025