Кузя Ю-а

Моє відновлення волосся з soika

Це справжнє диво, але мені пощастило потрапити до фокус-групи Soika, яка тестувала засоби для боротьби з випадінням волосся та відновлення його стану. Найцікавіше, що саме ця проблема хвилювала мене найбільше. Мене турбувало не стільки питання росту, скільки зупинка випадіння моїх кучерів.

Лінійка складається з трьох продуктів: пінного шампуню, бальзаму та спрею-активатора, який, як на мене, є найбільш цінним у цьому тріо.

Стан волосся "до" я зафіксувала на фото. Найбільшою проблемою був втрачений об'єм через випадіння. Волосся виглядало тьмяним, сухим, з ослабленими пасмами… на жаль, саме такою була реальність. Фото говорять самі за себе.

Використовувати серію необхідно при кожному митті волосся.

Продукти серії та використання:

Пінний шампунь: Унікальна текстура піни. Якісне очищення, не пересушує шкіру. Нанести піну, мити волосся 1-2 рази, змити теплою водою. Нагадує пінку для вмивання обличчя :) Доречі, гарно очищує волосся.

Маска: Для шкіри голови (1-2 рази на тиждень для активації росту) і довжини (після кожного миття для блиску). Нанести на шкіру голови і волосся, залишити на 5-15 хв, змити. Я мию голову раз/два на тиждень. Відповідно, використовую трійку щоразу. Бонус, після маски волосся максимально слухняне ♥️

Спрей-активатор: Для повного ефекту використовувати кожен день. Найдієвіший засіб. Має високий відсоток вмісту активного компоненту Capixyl, зігріває, покращує кровообіг, стимулює ріст. Нанести на шкіру голови на відстані 15-20см, дати ввібратися, має зігріваючу дію, тому одразу не сушити волосся феном.

Через 10-15хв можна сушити феном (або наносити після сушки)

Перші рази - припікав. Далі, я взагалі його не відчуваю :)

З мінусів - лише те, що в мене довге волосся і приходиться багато робити натисків помпи шампуню і бальзаму. Для короткого волосся це, звісно, класний помічник для підвищення економії засобів. В мому випадку - я просто бальзам з банки вибираю 🤣 я ну нетерпляча 🤣

Всі текстури нижче.

Відзначу, спрей не лишає жирності.

Спершу я не мала шалених очікувань від цієї серії, але результат перевершив усі сподівання. Завдяки активному складу, а особливо активуючому спрею, який стимулює кровообіг шкіри голови та насичує волосяні цибулини, мені вдалося зупинити випадіння волосся.

Стан волосся значно покращився, і я вже бачу позитивні зміни. Засоби я тестувала майже півтора місяця, і тепер, отримавши перші відчутні результати, планую продовжувати використовувати цю лінійку. Фото «після» додаю для наочності!

Незнаю, чи вже відкрито доступ на продаж засобів, але рекомендую спробувати.

15 січня, 2025
Кузя Ю-а
15 січня, 2025