Оновлення ул юбленців: що змінилось, чим потішили
Тонізувальні гідрогелеві патчі Kombucha Extract & Anti-thirst Technology від Mermade
Обожнюю патчі від Mermade! Як і всю продукцію бренду, з якою вже познайомилась😏 Тож, коли Mermade розповіли про новиночку, я дуже захотіла її спробувати! Для знайомства обрала улюблені Take It Easy. У запасах саме чекала ціла баночка попередньої версії, тож стало дуже цікаво порівняти їх. І ось після понад двох тижнів щоденного використання ділюсь враженнями💚
ЩО ЗМІНИЛОСЬ
Перше та найочевидніше: ДИЗАЙН. Змінилась не тільки коробочка, а й наліпка на баночці з патчами. До речі, мені дуже подобається нова форма коробочки, вона така цікава😍 Також трошки змінився колір патчів.
Друге: СКЛАД. В оновленій версії патчів з’явились:
- Гідролат коноплі (Cannabis Sativa Seed Water) - зволожує, тонізує, заспокоює, надає протизапальну та антибактеріальну дії
- Екстракт чайного гриба (Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment) - саме та Комбуча, що надає потужний антиоксидантний захист, зволожує та тонізує шкіру, зменшує набряки й темні кола
- Камедь акації сенегальської (Acacia Senegal Gum) та ризобійна камедь (Rhizobian Gum) - допомагають вирівняти рельєф шкіри, зробити її більш пружною та еластичною
- Трегалоза (Trehalose) - дисахарид, що зволожує та пом’якшує шкіру
- Сечовина (Urea) - глибоко зволожує шкіру
- Серин (Serine) - амінокислота, яка зволожує, відновлює та підтримує молодість шкіри.
- Пуллулан (Pullulan) - полісахарид, надає ліфтинг ефект.
А ще в новеньких патчах залишились ефективні зволожувальні компоненти з попередньої версії: гліцерин, червона водорость (Chondrus Crispus Powder) та гіалуронова кислота (тільки цього разу у формі гіалуронату натрію).
Так розумію, що сутність нової Аnti-thirst technology (технологія проти спраги) полягає саме у використанні вищезазначених 👆 потужних зволожувальних компонентів.
Кількість патчів у баночці (60 шт), комплектація (наявність додаткової захисної кришечки і ложечки), їхня форма, щедра кількість сироватки та комфорт в процесі використання залишились незмінними💚
В ПРОЦЕСІ
Почнімо з того, що патчі рекомендують зберігати в холодильнику, що я і роблю. Завдяки цьому, охолоджені патчі ще краще тонізують шкіру. Ну і просто холодні патчі зранку - то дууууже кайфово.
Вони легко та гігієнічно виймаються за допомогою ложечки.
Гарно тримаються на шкірі. Особливо якщо полежати перші пару хвилин, щоб сироватка трошки увібралась, і патчі ще надійніше закріпились у бажаному положенні.
Для мене патчі є приємним ранковим ритуалом, тому я просто насолоджуюсь їхньою прохолодою і ліжечком🥰
Щодо того, якою стороною їх повертати - ще не визначилась😁 Це вже третя баночка патчів від Mermade, а я все ще чергую то вузькою, то широкою стороною ближче до носа, бо мені обидва варіанти подобаються.
Тримаю патчі 10-15 хвилин. А відчуття приємного холодочку зберігається ще декілька хвилин після зняття патчів.
І ще приємність: сироватка зовсім не липне.
ЕФЕКТ
Одразу після зняття патчів можна оцінити ефект:
✨ вони зменшують ранковий набряк
✨ щедро насичують шкіру вологою
✨ розгладжують дрібні зморшечки
✨ вирівнюють тон
✨ дарують шкірі здоровий, сяючий вигляд
З одного боку, хочеться нанести крем, щоб закріпити результат. А з іншого боку, шкіра настільки зволожена, що іноді про той крем забуваю😁
І хоч патчі не замінять крем і не розгладять всіх зморшечок, але з кожним використанням вони д ійсно сприяють відновленню й підтримці здорового та сяючого вигляду шкіри. За понад два тижні регулярного використання я помітила, що шкіра стала більш зволоженою.
ВРАЖЕННЯ
Оновлені патчі Take It Easy від Mermade дуже приємні у використанні. І головне: дарують гарний ефект.
Власне, попередня версія теж дуже класна. Не дарма ж у запасах ще ціла баночка чекала😏 І все ж так цікаво спробувати й оцінити вдосконалену версію улюбленого продукту. І ця нова версія мені дійсно дуже сподобалась💚 Щиро рекомендую спробувати!
Дякую MERMADE за чудові продукти!
І всім-всім дякую за увагу🫶
Коментарі (0)