Новинка від YSL - аромат, що зачаровує
Мій перший допис в 2025 році
Всім привіт!
Давно мене не було на горизонті MakeUpClub😅
З новими силами, з новими думками розпочинаємо цей 2025 рік...
Так, сьогодні вже 15 січня, але вітаю всіх з Новим 2025 роком , нехай цей рік буде особливим для кожного та сповненим любовʼю, щастям та приємними моментами🍀
Як там говориться .... "краще пізно, чим ніколи"
Далі про головне...
Маленька передісторія
Я дуже давно була в пошуку нового аромату для себе, який би запав мені прям в душу з першого вдоху.
Мені колись дуже подобались солодкі аромати, але після того як я перехворіла covid-19 із втратою нюху на декілька днів, мої вподобання в ароматах змінились. Тепер я більше полюбляю свіжі, цитрусові аромати, такі що не душать своєю солодкістю. Зазвичай я обираю аромат, який би містив троянду, але останнім часом мені почала подобатись лаванда. Любов до ванілі не зникла.
Гортаючи стрічку тіктоку чи інстаграму, мені часто потрапляли в рекомендації відео із парфумами YSL Libre, також багато в кого бачила цю стильну баночку в сторіс...
Мені було дуже цікаво, що це за такий аромат, що він буквально у всіх. Передивилась я огляди на ці парфуми, почитала море відгуків, до магазину так і не дійшла. Загалом добавила я їх у свій вішліст. А в мене є така штука, якщо я пишу рукою в своїх цілях про щось, то є велика імовірність, що здійсниться, тому ці парфуми були рік в моїх цілях їх придбати. Але коли я побачила саме класичну версію Libre, вони мені не сильно сподобались по аромату, ніби звичайні парфуми і не розумію захвату від них. Думаю раз я вже в магазині, то понюхаю інші аромати від YSL Libre, там ж було ще 4 варіації їх.
І о даа, я знайшла, те що шукала і саме ті парфуми, які мені сподобаються відразу...
І для себе я обрала парфуми Yves Saint Laurent Libre Flowers & Flames.
Уточню, що цей аромат новенький, 2024 року випуску.
Про парфуми: аромат, композиція, шлейф
Тож продовжую історію...
Коли я почала обирати парфуми з версії Libre, мій взор впав саме на цю бутилочку. Правда перед цим я нюхала ще інші версії.
Libre класичні мене не вразили, звичайний аромат.
Libre Intense - занадто важкі для мене, тож також не сподобались.
А ось ці заполонили моє сердечко. Для мене вони щось середнє між класичною версією YSL Libre і між YSL Libre Intense. Вони ідеальні. Звичайно у всіх людей різний смак, але мені вони дуже подобаються.
Коли я їх наношу я відчуваю, от той вайб впевненої успішної жінки. Вони не викликають неприємних відчуттів, від них не болить голова.
По стійкості носяться десь 4-5 годин на тілі, на одязі набагато довше.
Залишають по собі легкий шлейф. Не душать отоючих своїм ароматом (ну це зважаючи скільки їх на себе нанести).😅
Я не буду їх дуже казково описувати, буду по простому.
При нанесенні, перше, що я відчула - це цитрусову ноту. Потім вже відчутна ваніль та кокос, і десь в кінці я чую лаванду. Мені здається, що в класичній версії лаванда більш відчутна. Тут аромат більш такий солодко-цитрусовий. Аромат лілії,як описано в ароматі я не відчуваю.
Вибачте, але гарно описувати аромати я не вмію, тому як є .😄
Ще уточню я обрала для себе обʼєм 30мл, так як я не користуюсь кожного дня парфумами, плюс зважаючи на то, що це парфумована вода, вона є стійкішою і довше носиться, на відміну від туалетної води. Я зазвичай наношу 1-2 пшики і цього більш, ніж достатньо. Мені здається, що якщо нанести більше, то буде удушливо і для вас, і для оточуючих.
Можливо хтось має такий аромат, що скажете про них ви, тому що на MakeUpClub мало відгуків на них...
До речі я поставила собі ціль купити по новому аромату на кожний сезон, тобто ще десь 3 нових аромати. Які можете порадити парфуми на весну або літо?
Коментарі (0)