Фарба L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes
Відтінок 2U- Універсальний дуже темний каштановий
Для чергового пофарбування на цей раз я обрала безаміачну фарбу у відтінку 2U.
Переважно зафарбовую тільки відросще коріння з сивиною, тому мені достатньо одної упаковки. Попередньо я відтягувала момент пофарбування завдяки тоніку, на результат фарбування тонік ніяк не повпливав, фарба спрацювала гарно.
Хто ще не знайомий з цією фарбою, то трохи повторюсь, адже вже писала свої враження від іншого відтінку цієї фарби, а саме 3U.
L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes- це безаміачна фарба, яка має дуже широкий вибір нюдових відтінків.
В комплекті: фарба без аміаку, проявник, рукавиці(дуже якісні), насадка-гребінець, шампунь і маска-бальзам.
Змішувати фарбу легко, я додаю крем-фарбу у флакон з проявником, струшую, чекаю хвилин 5, так фарба у флаконі стає однотонною. Одягаю на флакон насадку-гребінець і починаю наносити на корені.
За допомогою спеціальної насадки дуже легко наносити фарбу, не попадаючи на чоло і вуха. Далі можу вже видавлювати на долоню і протягувати по довжині. Мені одної пачки вистачає навіть щоб протягнути по довжині.
Тримаю фарбу 30 хвилин, за цей час не відчуваю дискомфорту у вигляді печіння чи сильного запаху.
Змиваю фарбу за допомогою шампуню, який іде у комплекті, завдяки цьому шампуню, фарба, яка попала десь на шкіру дуже легко змивається , аромат в шампуню дуже приємний. Раніше я змивала один раз і лишала половину флакону до наступного миття. Не робіть так, промийте голову ним двічі і отримаєте чудово очищену шкіру голови від залишків фарби.
Далі я наношу бальзам-маску для волосся з набору, тримаю хвилини 3 і змиваю водою.
Ця маска дуже гарно помʼякшує волосся і розгладжує його.
Колір вийшов дуже гарний , як і заявлено- дуже темно-каштановий, зовсім не чорний. Фарба чудово зафарбувала сивину і не пересушила волосся.
Це однозначно мій новий фаворит, який я обов’язково повторю.
Коментарі (0)