MAXIMOVA🌷

Пудра Rimmel

Пудра Rimmel

Що не сподобалось:

Перше - це пакування, пудра не була загорнута в плівку чи коробку, ніякого додаткового захисту першого відкриття. Звичайно це не катастрофічно, адже футляр був без пошкоджень (на корпусі були тільки мілки царапинки).

Друге - так як пудра була додатковим подарунком до замовлення, не було можливості обрати відтінок і 006 до мого тону шкіри не підійшов - дуже темний.

Через колір я не зможу пудрою користуватись, а шкода, тому що у всьому іншому вона чудова.

На фото ви бачите на скільки темним відтінок виглядає на обличчі. Через це пудра для мене просто не носибельна і про те, як вона працює на моїй шкірі не можу розказати.

Пудра Rimmel
Пудра Rimmel
Пудра Rimmel
Пудра Rimmel

... у верхньому відділі розташований безпосередньо рефіл, а поверхом нижче - відділ для пуховки та дзеркальце. Пудра в руках відчувається важкенько, не дешево. Такий продукт зручно носити з собою.

вона поєднує декоративні та доглядові властивості, містить UV-захист.

СПФ:

- ZINC OXIDE - фільтр, який створює фізичний бар'єр від UV-променів.

- TITANIUM DIOXIDE - білий пігмент, який також працює як фізичний сонцезахисний фільтр.

Основні компоненти:

- MICA (слюда) - використовується для надання шкірі блиску та створення шовковистої текстури. Безпечний інгредієнт.

- KAOLIN - натуральна глина, яка поглинає надлишок жиру та матує шкіру.

- ZINC STEARATE - додає пудрі однорідність, покращує її текстуру і стійкість на шкірі.

- DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL - потужний антиоксидант, який захищає шкіру від вільних радикалів.

Зволоження та догляд:

BUTYLOCTYL SALICYLATE - розчинник, який додає м'якості і може сприяти зволоженню.

SODIUM HYALURONATE - потужний зволожувач, що утримує воду в шкірі.

SACCHAROMYCES FERMENT - ферментований інгредієнт, який допомагає зволожувати шкіру і покращує її бар'єрні властивості.

16 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
16 січня, 2025