PILIRINA 💛💙

Кератинова терапія: комплексний догляд в одному боксі

Кератинова терапія: комплексний догляд в одн�ому боксі

Доглянуте, укладене волосся – турбота про себе, але часте використання термоприладів та стрес можуть зробити його тьмяним і ослабленим.

Набір Joko Blend стане чудовим подарунком, бо він універсальний, підходить для всіх типів волосся. І якщо вам хочеться зробити комусь приємний сюрприз чи просто порадувати близьку людину турботливим подарунком - ловіть мою щиру рекомендацію, бо у ньому я знайшла ще і особливий продукт.

✔️ Thermo Spray (термозахисний спрей)

✔️ Fluid (флюїд для волосся)

Всі ці засоби упаковані у естетичний мішечок і спрямовані на захист волосся від термічного впливу та забезпечення інтенсивного живлення й догляду 👍

Призначений для захисту волосся від термічного впливу під час використання фена, плойки чи праски.

На вигляд - рідина, якщо говорити про аромат, то він пахне як і більшість продукції для волосся від Joko.

Коли сушу волосся феном, він дійсно немов створює невидиму плівку на волоссі, яка запобігає пошкодженню структури волосся від високих температур. Тактильно дійсно можу сказати, що спрей запобігає пересушуванню волосся, бо воно стає більш м’яким, гладким і сяючим.

Також сприяє легшому розчісуванню та укладці волосся.

Також допомагає усунути пухнастість, полегшує розчісування та надає чистому волоссю легкий блиск.

Склад збагачений аргініном, кератином та молочною кислотою, не містить SLS/SLES, парабенів та спирту, що робить його безпечним для щоденного використання.

Це шовк для волосся! Запевняю, обʼєму 50 мл вам вистачить на півроку точно.

Текстура тут вʼязка, прозора, але швидко вбирається у моє пористе волосся, не обтяжуючи його до стану бурульок. Звісно, з кількістю тут треба бути трохи обережніше. Мені достатньо пару крапель. І коли наношу флюід на руки, то відчуваю навіть на шкірі приємне, лоскочуче відчуття шовку. Думаю всі його знають.

Аромат дуже приємний - свіжий, ненавʼязливий. Чомусь попередній флюїд у такому ж форматі відчувала різкіше.

Він особливо корисний для сухого, пошкодженого чи ламкого волосся, миттєво надаючи йому доглянутий вигляд і здоровий блиск. Це моя не перша баночка, колись писала вже про нього допис, на жаль, він загубився у сотнях інших. Обовʼязково відредагую цей текст і лишу тут посилання, як знайду.

Можу сказати точно, що власницям пористого волосся він має сподобатись, бо робить волосся гладким, блискучим, запобігаючи появі пухнастості. Гарно живить завдяки гідролізованому кератину заповнює структуру волосся, роблячи його гладким і блискучим.

Виробник запевняє, що наносити його можна на вологе волосся. Я не роблю цього. Наношу його після укладки на чисте волосся і вуаля - він робить волосся гладким, шовковистим і слухняним. Ідеально підходить для сухого та ламкого волосся, надаючи йому здоровий блиск. Цей засіб я обожнюю. І буду відвертою - мені він більше сподобався, ніж олійка Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme.

Бо це ідеальне рішення для комплексного догляду за волоссям. Завдяки поєднанню термозахисного спрею та флюїду, він забезпечує зволоження, відновлення, захист від термічного впливу та зміцнення волосся. Продукти працюють у тандемі, роблячи волосся гладеньким, блискучим та здоровим, при цьому не обтяжуючи його.

А ще його покупка набагато вигідніша, ніж купувати ці товари поодинично.

PS На флюїд все ж таки рекомендую звернути увагу тим у кого поритий, сухий блонд. Пухнасте волосся він зробить шовковим! 👆

16 січня, 2025
PILIRINA 💛💙
16 січня, 2025