WeismannK

Natasha Denona Roxa Palette

Чергове поповнення моєї колекції палеток від Наташи Денони. Раніше я б вмерла за цю кольорову гаму, зараз більше по нюду, але все одно дуже подобається ця палетка. Відтінками схожа з блад ласт від Джеффрі Стара. На жаль, я більше не маю цієї палетки щоб порівняти.

Гортай щоб побачити ближче всі кольори➡️

Я очікувала, що вона буде прям холодна-холодна, але в палетці вона виглядає більш нейтральною. Хороше співвідношення матових та сяючих. Можна зробити різні варіанти мейків

Тепер про свотчі. Зробила декілька фото під різним освітленням. На мені відтінки виглядають досить теплими. На моїй знайомій навпаки - дуже холодними. Тому орієнтуйтеся на свій підтон шкіри.

Всі відтінки свотчаться ідеально буквально з першого разу. Якість на рівні🔥 сяючі не сипляться взагалі

Щодо пакування - безперечно, воно гарне і нетипове. Переливається з фіолетового в зелений, гарне оформлення. Але дуже марке, як і в палетці Golden.

Ще не вирішила, чи буду залишати її собі. Все ж таки я стала набагато рідше користуватися тінями, особливо яскравими. Але погратися з нею точно встигну💜

16 січня, 2025
WeismannK
16 січня, 2025