Чудовий рятівник
Мої ручки тепер у безпеці
З кожним роком з моїми руками взимку трапляється все більша біда. Не знаю, вік, побутова хімія, ретроградний Меркурій, але така закономірність присутня. В кінці грудня закінчився мій запас крему для рук і я терміново мала придбати щось нове. Як завжди почитала відгуки, пригадала що раніше рятувало. І ось я в магазині, перед новорічними святами, дивлюсь на поличку, обираю. Думала над Neutrogena чи Nivea, можливо Garnier, бо Silky hends вже не допомагав. І ось стоїть він – Інтенсивний живильний крем для рук Eveline Cosmetics Extra Soft Cream. Колись у мене був такий для ніг і дуже подобався, я вирішила брати його.
Крем у тубі, горловина була запаяна у фольгу. На упаковці вказано 5% сечовини, у складі вона на початку, тож будем сподіватись на краще, люблю цей компонент.
Крем білого кольору, густий, але швидко тане, легко розподіляється. Огортає руки такою приємною трохи силіконистою плівкою, швидко вбирається. На теперішній час наношу його лише на ніч, іноді навіть можу дозволити собі пропустити.
Крем чудово живить шкіру, ручки виглядають набагато краще. Ви і уявити не можете який був жах до цього. Між пальцями на правій руці були шелушіння, які червоніли кожен раз як до шкіри торкається вода і холод на дворі.
Ох, а мій вказівний палець, він виглядав як пʼяти у поганому стані, навіть були тріщини. Я жалілась чоловікові і зробила фото цього страшного пальця, датоване воно 28 гру дня, тож десь перед покупкою героя відгуку. Зате можна порівняти.
Мій висновок – чудовий крем, рада що він трапився мені на очі і що обрала саме його. Якщо у вас теж є проблеми, або просто для догляду, то із задоволенням рекомендую!
Коментарі (0)