𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Сет ароматів від Avenue des Parfums у пробниках

У Avenue des Parfums дуже великий вибір парфумів, а також представлені пробники, що дає змогу познайомитись з ароматами і обрати собі те, що сподобалося найбільше.

В цьому дописі ділюся враженнями про 3 дуже цікавих аромата.

Passion Buenos Aires

Об'єм: 2 мл.

Стать: для жінок

Група: східні пряні

Піраміда

Верхні ноти: коньяк

Ноти серця: кориця, боби тонка, дуб

Базові ноти: ваніль, праліне, сандал

Аромат розкривається насиченими алкогольними нотами, які малюють в уяві щось схоже на коньяк, лікер, чи настоянку. Дивно, але ще відчуваю вишневу кісточку, хоча вишня в піраміді відсутня. Початок при цьому не різкий, щоб бив спиртом, а приємний, томний і спокусливий.

Вступаючи в гру, серцеві акорди створюють неймовірно гарне звучання, де кориця надає аромату пряності, дуб - деревного акценту, а боби тонка легкий і солодкуватий карамельно-ванільний відтінок, роблячи цю композицію ще більш манкою і багатогранною. До речі, я в ньому ще відчуваю різдвяну випічку, наче яблучний штрудель з корицею, що одразу викликає асоціації з зимовими святами.

Базові ноти із ванілі, праліне і сандалу надають аромату глибини і стійкого шлейфу.

Passion Buenos Aires звучить дорого. Це гарно зібраний і вишуканий аромат. Він затишний і просто ідеально підійде на холодну пору року. Аромат, який зігріває. Так і уявляєш одразу, що сидиш ввечері біля каміна, тримаєш в руці келих коньяку і насолоджуєшся цією атмосферою.

Парфуми мені дууууже сподобалися. Стійкість прекрасна, відчуваю їх на протязі всього дня. Шлейфові. Хотілося б придбати повний формат.

Black Kabul

Об'єм: 2 мл.

Стать: для чоловіків

Група: деревні ароматичні

Піраміда

Верхні ноти: канабіс,зелені ноти

Ноти серця: смоли, деревні ноти, тютюн, кава

Базові ноти: дерево Агар (уд), ладан

Знаю, що у Black Afgano багато прихильників, а Black Kabul це бюджетна версія, за таким же мотивом.

Аромат хоч і чоловічий, але його також полюбляють і жінки. Проте, парфуми не для всіх. Вони неординарні, хоча і цікаві самі по собі. Добре, що є пробники, щоб познайомитися з ароматом і зрозуміти - твоє це, чи ні.

На старті аромат дуже гучний і насичений. Тут переважають трав'янисто-зелені ноти і димність, яка відчувається на протязі всього часу. В уяві одразу постає волога зелень, ніби після дощу і майже перегорівший, та все ще тліючий брусок дерева.

Серце розкривається смолисто-деревним акцентом, листям тютюну і гіркою кавою. Є певна, але збалансована солодкість.

Уд і ладан в базі підтримують все той же настрій і атмосферність, в повній мірі розкриваючи весь характер.

Black Kabul - глибокий, густий, щільний і димний. Парфуми дуже стійкі, шлейфові. Бачу їх на серйозних, впевнених і брутальних чоловіках, але ж діло смаку - то індивідуально, тому краще тестити. Мій, наприклад, любить більш легкі і свіжі, тому ці буду час від часу слухати на собі.

Sexy Miami

Об'єм: 2 мл

Стать: для жінок

Група: східні квіткові

Піраміда

Верхні ноти: мигдаль, кава, лимон, бергамот

Ноти серця: тубероза, жасмин, болгарська троянда, ірис, апельсиновий цвіт

Базові ноти: праліне, какао, боби тонка, ваніль, пачулі, амбра, сандал, мускус, кориця, кашемірове дерево, кедр.

На початку я розрізняю усі заявлені ноти. Більше домінує цитрусова свіжість лимону і бергамоту, але на їх фоні відчувається і мигдаль з кавою, тільки не так гучно. Старт дуже красивий і освіжаючий.

В серцевих нотах вже складніше відокремити кожну з нот, але в загальному сприйнятті - це ніжний біло-квітковий букет, де для мене більше виділяється тубероза, зі своїм прохолодним звучанням, ірис і жасмин. Троянда проявляється найменше. Присутня певна вершковість.

З базою те ж саме. В ній дуже багато складових, що важко розібрати все по нотам. Картина вже більш цільна. Добре відчувається праліне, какао і ваніль, що надають цій композиції смачності, з акцентом на гурманіку, бо чітко відчувається кондитерка. Інші ноти теж гармонійно переплітаються, роблячи цей парфум багатогранним і витонченим.

Аромат неймовірно приємний. Він такий спокусливий, манкий і жіночний, повністю відповідає своїй назві.

Sexy Miami в міру солодкий, не душний, лишає після себе помітний, але не дуже довгий шлейф. Це прекрасний варіант на прохолодну пору, але також чудово підійде і на інші сезони. Мене зачепив. Стійкість гарна.

17 січня, 2025
17 січня, 2025